Miehet tasureihin Hankasalmella

Miehet matkustivat lauantaina Hankasalmelle toistamiseen tälle kaudelle. Samassa paikassa pelattiin myös kauden avauspelit. Monelle Hankasalmen parketti oli täysin uusi elämys, sillä ensimmäisten pelien kokoonpanosta oli puolet vaihtunut näihin peleihin. Tuloksena tällä kertaa oli kaksi tasapeliä. Molemmat ottelut noudattivat erikoisen tarkasti samaa kaavaa.

Ensimmäiseen otteluun Kokoa vastaan oranssipaidat lähtivät vahvasti. Pallo pyöri lähinnä vastustajan päädyssä ja ajassa 25:08 oltiin jo komiasti 5-1 johdossa. Koko onnistui kaventamaan vielä kolme sekuntia ennen toisen loppua, mutta peli tuntui olevan vielä hyvin hallinnassa. Kolmennessa erässä sorruttiin seisoskelemaan ja katselemaan, kun kaveri pelasi ja laukoi hyviltä sektoreilta. Ajassa 41:58 peli oli tasan ja 42:40 Koko johti jo 5-6. Tässä kohtaa oli jo pakko ruveta pelaamaan ja puoli minuuttia ennen loppua Topi Jussila löi pelin tasalukemiksi 6-6. Tasapeli tuntui hävityltä, mutta omalla tekemisellä täysin ansaitulta.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/248971/yhteenveto/

Niko Heinonen (pallolla) ja Topi Jussila kuvattuna Joutsan hallissa. Hankasalmen parketti vaati totuttelua. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Toiseen peliin isäntäjoukkue Hankaa vastaan oranssipaidat lähtivät vahvasti. Pallo pyöri lähinnä vastustajan päädyssä ja ajassa 21:35 oltiin jo komiasti 5-1 johdossa. Kuulostaako tutulta? Niin jatkokin, sillä tässä kohtaa peli kääntyi. Samoihin virheisiin sortuen päästettiin vastustaja tasoihin jo toisen erän lopussa. Viimeiset 15 minuuttia pelattiin voitosta ja 40:56 Jiro Heino viimeisteli hattutempun runsaslukuisen hankasalmelaisyleisön edessä. Ei vaan riittänyt, vastustaja tasoitti vielä ylivoimalla ilman maalivahtia ja pisteet menivät taas jakoon. Tässä ottelussa myöskään korkeammat voimat eivät olleet joutsalaisten matkassa, sillä omista jaloista omiin kimposi kaksi maalia ja yksi vielä vastustajan rinnasta. Sportti on joskus tällaista! Mennään eteenpäin.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/248973/yhteenveto/

Samuli Röksä hankki rangaistuslaukauksen ja veti sen itse sisään. Kuvasta voi bongata myös kaksi muuta Flanels-pelaajaa. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Kauden viimeinen turnaus pelataan 23.4. Jyväskylässä Keljonkankaan koululla. Kuten aina, myös tällä kertaa riittää jännitettävää loppuun asti. Päästäänkö jatkopeleihin? Onko Herman kuskina? Joko Hentinen on pelikunnossa? Nouseeko maestro Soilu pistepörssissä Sir Vilin rinnalle ja jopa ohi? Kuka nähdään maalissa: Johannes, Vili, Peku vai jopa Luri-mokke? Näihin kaikkiin tiedetään vastaus jo kolmen viikon kuluttua.

Otteluohjelma ja sarjataulukko: https://salibandy.fi/tulospalvelu/34/7872/8851/2021-2022/otteluohjelma

Kokoonpano:

Enke
Heinonen
Kiiski
Jussila
Suuronen
Heino
Kuurne
Röksä
Saari (mv.)