Rouva- ja Ladysähly

Rouva- ja ladysählyn kohderyhmää ovat aikuiset naiset sekä yläkoulu- ja lukioikäiset tytöt.

Mikäli haluat kovempi vauhtista ja taitotasoltaan vaativampaa pelaamista useammin viikossa, ota yhteys rohkeasti naisten joukkueen toimihenkilöihin.

Saliajan tehokkaan käytön vuoksi, saavu paikalle liikuntahallille 15 min ennen oman vuorosi alkua.

Harjoitusvuoro ja MyClub-jäsenpalvelu

Vuoroille ilmoittaudutaan MyClub-jäsenpalvelussa, jota seura käyttää myös mm. sisäiseen tiedotukseen. MyClubin aktiivinen käyttö ja seuranta on tärkeää.

Harjoitusvuoro on Joutsan liikuntahallilla keskiviikkoisin klo 18.15-19.30. Kokoontuminen liikuntahallilla aina 15 minuuttia ennen vuoron ilmoitettua alkamisaikaa. Seuraa MyClubia aktiivisesti.

Varusteet

Suositeltavaa on hankkia sisäkengät ja sopivan pituinen maila. Suojalasien käyttöä suositellaan myös aikuisikäisille pelaajille.

Suojalaseja ja mailoja voi tarvittaessa lainata paikan päältä, mutta suosittelemme hankkimaan omat (esim. Tokmanni, Joutsa).

Ohjaajat jakavat maalivahtivuorot. Seuralla on varastossa useita hyviä maalivahdin varustesettejä. Mikäli haluat toimia maalivahtina vakituisesti, kerro siitä ohjaajille, tällöin sinun on mahdollista saada oma varustesetti.

Maksut

Jäsenmaksu
– henkilöjäsenmaksu 20,00 e, tai
– perhejäsenmaksu 30,00 e

Kausimaksu
– 47,00 e
– Alle 18-vuotiaat ja opiskelijat 37,00 e (yhden ryhmän maksu)

Kausimaksu sisältää Salibandyn Ryhmäpassin, joka muodostuu lisenssistä ja vakuutuksesta. Tutustu tarkemmin lisensseihin ja vakuutuksiin täällä.

Yhteystiedot ja ohjaajat

Jonna Keihäsniemi, harrastetoiminnan vastuuohjaaja, seurakehittäjä
jonna.keihasniemi(a)flanels.org
040 747 9381