Miehet Buugilla osa 3

Jos on miesten kokoonpano-ongelmista muutamaan otteeseen mainittu, niin jatketaan siitä. Pieni sairasteluaalto pyyhkäisi edellisen kotiturnauksen jälkeen useamman pelaajan yli aiheuttaen ongelmia niin pelaajamäärissä kuin myös jalkojen liikkeessä. Vahvoja viitteitä on kuitenkin siitä, että tilanne helpottaisi jo seuraavaan turnaukseen ja jalkeilla olisi taas suurempi ja vahvempi Flanels. Niin ja ne pelit. Molemmat voitettiin. Tyylipisteitä ei tänään jaettu, matala karvaus ja vastaiskut olivat päivän teemat.

Ensimmäisen peli Hankasalmen Hankaa vastaan oli sopivan hidastempoinen. Vastustaja sai kuitenkin salama-alun ja siirtyi 2-0 johtoon jo neljän minuutin kohdalla. Kaiken lisäksi vielä Kimmo Virtasen pelipäivä päättyi harmittavan lyhyesti alavartalovammaan ja peluutusta oli vielä tiivistettävä. Vastoinkäymisistä ei kuitenkaan häkellytty vaan komeilla kaukovedoilla noustiin ennen erän loppua jo maalin verran johtoon. Toisen erän alussa oli ilmassa vaaran merkit. Yleensä kurinalainen joutsalaispoppoo hieman löysäili ja antoi vastustajalle pari loistopaikkaa. Maalissa kauden ensimmäiset ottelut pelannut Juha-Pekka Hahtala osoitti kuitenkin arvonsa ja piti joukkueensa johtoasemassa.

Tästä eteenpäin ottelu tuntui olevan hallinnassa vaikka Hanka tuli vielä kolmannessa erässä kerran maalin päähän. Erän lopulla Samuli Röksä ohjasi tyylikkäästi Kari Kuurneen kovan syötön maaliin ja tulevaisuuden tähti Aapeli Karppinen heitti kaukaa pallon tyhjiin. Tarkalla pelillä ansaitut pisteet.

Ottelun tilastot https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/249000/yhteenveto

Topi Jussila oli koko päivän mainiossa vireessä. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Toiseen peliin lähdettäessä hieman pohdittiin jo että mitenkähän tässä käy. Flanelsin kanssa peräkkäisillä sijoilla oleva Koko tuli otteluun kahdella kentällä pitämään vauhtia. Koko menikin alussa johtoon uskomattomalla rystysvingillä, mutta sitten olikin vaikeampaa. Oranssipaitojen tiivis puolustus toimi varsin hyvin eikä vastustaja päässyt laadukkaille tonteille. Peku jatkoi huipputorjunnoilla ja onnikin oli välillä puolella.

Puolustus oli ajoittain todella helisemässä kun Koko karvasi koko lailla korkealta ja kolmella pelaajalla, mutta se avasi toisaalta myös mainioita vastahyökkäyspaikkoja. Kaikki hyökkäspään tekeminen ei täysin laadukasta ollut, mutta mukaan mahtui todellisia helmiä. Topi Jussilan ja Köpä Kuurneen maaleilla hivuttauduttiin parhaimmillaan jo 5-2 johtoon. Loppulukemat 5-3 oli todellinen taisteluvoitto. Oi, on tämä hieno joukkue.

Ottelun tilastot https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/248962/yhteenveto

Tatu Kiiski taisteli puolustuksessa viimeiseen asti ja teki näyttäviä spinaroundeja. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Jo viikon päästä jatkuvat pelit Hankasalmella. Vähiin käy ennen kuin loppuu. Sarjataulukon kolmannelta paikalta on hyvä lähteä kahteen viimeiseen turnaukseen.

Otteluohjelma, sarjataulukko ja ennen kaikkea pistepörssi https://salibandy.fi/tulospalvelu/34/7872/8851/2021-2022/otteluohjelma

Kokoonpano:

Hahtala J-P. (mv)
Jussila T.
Karppinen A.
Kiiski T.
Kuurne K.
Röksä S.
Suuronen I.
Virtanen K.