Kausimaksujen laskutus käynnistyy – myös varusteapurahaa haettavissa!

Kausimaksujen laskutus käynnistyy

Kilparyhmät

Kausimaksujen laskutus on käynnistynyt. Miesten edustusjoukkueelta laskutetaan pääsääntöisesti jäsenmaksut sekä 125 euron 1.erä kausimaksusta. Naisten edustusjoukkueelta laskutetaan pääsääntöisesti jäsenmaksut sekä 100 euron 1.erä kausimaksusta. Pojat 2007-2010-ryhmän kilpasarjassa pelaavilta laskutetaan tässä vaiheessa jäsenmaksu sekä kausimaksu.

Kausimaksujen mahdolliset 2.erät laskutetaan ensi keväänä, kun seuran hallitus on tarkistanut ja vahvistanut kaikkien kilpajoukkueiden kausimaksut tarkennettujen tulo- ja menoarvioiden pohjalta.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmiltä laskutetaan yhdessä erässä koko kautta koskien jäsenmaksu ja kausimaksut. Kaikilta alle 18-vuotiailta velvoitetaan perhejäsenmaksu 30 euroa, joka on perhekohtainen. Eli mikäli perheestä useampi lapsi tai aikuinen käy harrasteryhmissä, laskutetaan 30 euron perhejäsenmaksu vain yhdeltä harrastajalta. Täysi-ikäisiltä harrastajilta laskutetaan 20 euron henkilöjäsenmaksu, mikäli taloudessa ei ole muita harrastajia.

Laskut tulevat myClub-järjestelmän kautta sähköpostiin.

Maksuaikaa tai virhe?

Mikäli tarvitset laskulle maksuaikaa tai haluat maksaa sen esimerkiksi erissä, laita asiasta viesti sähköpostitse os. toimisto(a)flanels.org. Mikäli laskussa on virhe, ole yhteydessä samaan osoitteeseen.

Varusteapurahat haettavissa

Flanels ry:llä on jaossa myös varusteapurahoja, joissa on käynnissä jatkuva haku. Varusteapurahaa voi hakea kuka hyvänsä Flanelsin toiminnassa mukana oleva salibandyn harrastaja. Apurahaan ovat oikeutettuja niin kilpa-kuin harrastepelaajat.

Erityisesti korona-aika on voinut horjuttaa harrastajien taloutta. Myös kaupunkiin suunnatut reissut ovat voineet vähentyä koronaepidemian vuoksi, jolloin varusteiden päivittäminen on voinut hankaloitua. Seurallamme on vahva pyrkimys siihen, että kalliit välineet eivät saa olla harrastamisen este, vaan haluamme omalta osaltamme tulla vastaan ja tarjota tähän avustusta niin, että kaikilla on mahdollisuus liikkua!

Apurahat on tarkoitettu lajin harrastamisen kustannuksen alentamiseen ja ne on nimenomaan kohdistettu varustehankintoihin (mailat, suojalasit, kengät yms.). Erityisesti lapsiperheet, opiskelijat, työttömät sekä varusmiehet ovat kohderyhmää.

Miten varusteapurahaa haetaan?

Voit laittaa varusteapurahasta viestiä seurakehittäjällemme Jonnalle joko sähköpostilla jonna.keihasniemi(a)flanels.org tai viestillä 040 7479381. Laita rohkeasti viestiä ja käydään yhdessä läpi, mitä varusteita harrastaja tarvitsee ja hankitaan ne!