Harrastesarjat käynnistyvät Joutsassa 30.10.

Salibandyliiton harrastesarjat käynnistyvät Joutsassa sunnuntaina 30.10. pelattavalla turnauksella. Aikataulutieto vahvistuu vasta lähempänä turnausta, mutta alla on joukkueittain tärkeää niin pelaajia kuin vanhempia koskevaa infoa.

Turnauksia on yhteensä 4 kussakin sarjassa. Joutsan jälkeen turnaukset pelataan Hartolassa, Sysmässä ja Kangasniemelle. Päivämäärät vahvistuvat 30.10. turnaukseen mennessä.

2001-poikien sarja

Mukana on Flanelsin ryhmistä joukkue B- ja C-pojat. Sarjassa voivat pelata 2001 syntyneet, tätä nuoremmat sekä enintään 2 kpl 2000-syntynyttä y-pelaajaa. Varsinaisen ryhmän lisäksi joukkuetta vahvistetaan miesten mukana harjoittelevilla ko. ikäluokkaan kuuluvilla pojilla, ko. ikäluokan tyttöpelaajille sekä D2-ikäluokan vanhemmilla pelaajilla (D2 käy valmentajien johdolla keskustelun osallistuvista pelaajista).

E2-poikien sarja

Mukana on Flanelsin ryhmistä joukkue E2-pojat. Sarjassa voivat pelata 2006 syntyneet, tätä nuoremmat sekä enintään 2 kpl 2005 syntynyttä y-pelaajaa. Varsinaisen ryhmän lisäksi joukkuetta vahvistetaan D2-poikien nuoremmilla pelaajilla ja ko. ikäluokan tytöillä (D2 käy valmentajien johdolla keskustelun osallistuvista pelaajista).

Tähän ryhmään etsitään vielä joukkueenjohtajaa!

Ikäluokkasarjat 2009, 2010 ja 2011

Uutena pelataan ikäluokittain jokaisessa turnauksessa 2009, 2010 ja 2011 syntyneiden omissa sarjoissa. Näissä sarjoissa ei saa käyttää y-pelaajia, ainoastaan ko. vuonna syntyneitä sekä sitä nuorempia.

Flanelsin joukkueet kootaan ryhmistä G2-tytöt ja -pojat sekä F2-pojat.

Flanels pyrkii osallistumaan 1 joukkueella 2009:hin sekä 2 joukkueella 2010:n. Joukkueet vahvistetaan aina viikkoa-kahta ennen turnausta, joten on erittäin tärkeää, että ohjaajat saavat ennakkotietoa turnauksiin pääsystä. Myös 2011 joukkue on mahdollista, jos pelaajia on.

Lisäksi on tarkoituksenmukaista, että F2-poikien nuoremmat 2009 ja 2010 pelaajat pelaisivat ensisijaisesti näissä sarjoissa ja toissijaisesti F2-sarjaa. F2-poikien sarja osoittautui avausturnauksessa varsin kova tasoiseksi. Näin taataan kaikille omaan ikään ja taitotasoon nähden hyvät pelit.

Varustus ja lisenssi

Turnauksissa tulee olla suojalasit, pelishortsit ja maila. Pelipaita tulee seuran kautta. Lisenssi oman ryhmän mukaisesti.