Ylläpitotoimet ohi – sähköpostin kirjautumistiedot muuttuneet

Flanelsin web-hotelli-palvelut tuottava Louhi Net Oy teki tällä viikolla muutoksia järjestelmässään ja mm. Flanels.org-sivusto sekä Flanels.org-sähköpostit siirrettiin uusille palvelimille.

Tästä johtuen Flanels.org-sivustolla oli torstaiaamuna lyhyitä toimintahäiriöitä. Nyt sivut toimivat jälleen normaalisti.

Tietoturvaa parannettu ja ulkoasua hieman fiksattu

Flanelsin verkkosivut luonut ja kehittänyt joutsalainen Dataseed Oy teki samassa yhteydessä joukon tietoturvaa parantavia toimia Flanels.org-sivustolle. Nämä eivät näy käyttäjille ulospäin.

Samalla vaihdettiin myös etusivulla pyörivät karusellikuvat uusiin – kannattaa käydä tsekkaamassa!

Sähköpostin kirjautumistietoihin muutoksia

Ne ketkä käyttävät omaa flanels.org-päätteistä sähköpostilaatikkoa, joutuvat huomioimaan seuraavat muutokset:

A) Luet kännykällä tai sähköpostiohjelmalla suoraan sähköpostipalvelinta

Siirron jälkeen sähköpostit tulee lukea palvelimelta whm20.louhi.net. Sähköpostiohjelman asetuksiin saapuvan postin palvelimeksi tulee siis määritellä whm20.louhi.net. Samaa palvelinta voi käyttää myös viestien lähetykseen, mutta tällöin tulee salasana-autentikointi olla päällä SMTP-asetuksissa. Sähköpostitilien tunnukset säilyvät ennallaan, joten niihin ei muutoksia tarvitse tehdä.

B) Käytät sähköpostia nettipalvelussa

Flanelsin sähköpostiin kirjaudutaan jatkossa osoitteessa https://webmail.louhi.net/whm20.php. Tämän rinnalle tulee vielä myöhemmin toinen helpompi / lyhyempi osoite, kunhan se saadaan käyttöön. Salasanat ja tunnukset ovat entiset.

C) Alias-käyttäjille ei muutoksia

Ne ketkä käyttävät ns. alias-osoitteita, eli Flanels.org-osoite kääntää omaan osoitteeseesi postin, muutoksia ei tule.