YleX Cupin ohjelma julki

Salibandyn Suomen Cupin lohkojako ja nyt myös otteluohjelma ovat selvillä. Flanels isännöi 1. kierroksen turnauksen 1.-2.9.2007, jonka avausottelu Muuramen Yritystä vastaan on samalla osa Joutsan liikuntahallin avajaisia.

Liikuntahallin avajaisten ja näytösottelun vuoksi turnaus pelataan kaksipäiväisenä. Yrityksen ja Flanelsin lisäksi samassa alkulohkossa pelaavat jyväskyläläiset Happee II ja SBS Horna.

Happee ja Yritys pelasivat viime kaudella Flanelsin kanssa samassa lohkossa, mutta nousivat molemmat 2. divisioonaan. SBS Horna pelaa puolestaan 5. divisioonassa.

Muuramen Yritys on näytösottelun kannalta mielenkiintoinen vastus, sillä kesällä julkaistujen pelaajasopimusten perusteella joukkueessa suorastaan ”vilisee” entisiä SM-tason pelureita ja ykkösdivarijyriä. Näistä mainittakoon mm. Kimmo Paananen, Mika Pennanen, Jaakko ”Kyy” Fredriksson jne. Valmennuksesta vastaa viime kaudella Liiga-Happeeta koutsannut Juuso Hirvonen.

Suomen Cupin Joutsan turnauksen kaksi parasta joukkuetta etenee toiselle kierrokselle.

La 1.9.
13:00 Liikuntahallin avajaiset
15:00 Flanels – Yritys, näytösottelu
16:00 Happee II – SBS Horna

Su 2.9.
11:00 Flanels – SBS Horna
12:00 Yritys – Happee II
14:00 SBS Horna – Yritys
15:00 Happee II – Flanels

Roll out -ottelussa vastassa BB-88

Flanelsin edustusjoukkue pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa, ns. roll out -ottelun, viime vuotiseen tapaan naapuriseuraa, 2. divisioonassa pelaavaa Sysmän Bandy Boys -88:aa vastaan.

Alustavasti on sovittu kaksiosainen ”harjoitusmaaottelu”, jonka ensimmäinen ottelu pelattaisiin Sysmässä 17.8. ja toinen osa Joutsassa 25.8.

Huom! Flanelsin 3. divisioonaan valmistautuva edustusjoukkue etsii harjoitusvastustajia syys- ja lokakuulle. Yhteydenotot J.Huikko 040 734 7617 / jukka.huikko(a)flanels.org.