Ykköselle hyvä ja huono peli

Flanelsin ykkösjoukkueen tasonvaihtelu sai jatkoa lauantaina Killerillä. Ensin erinomainen peli Happeeta vastaan, sitten notkahdus L-Bandyä vastaan.

Happeeta vastaan Flanelsilla riitti jalkaa. Se näkyi mm. peittopelissä, sillä omalle maalille asti vetoja tuli perille vain noin kymmenkunta. Vastaiskuissa ja myös pitkissä hyökkäyksissä Flanels oli terävä. Pelin sisällä oli Flanelsilla pari heikompaa jaksoa, joista Happee pääsi kaventamaan. Loppulukemat 9-6 irtosivat kuitenkin suhteellisen varmalla pelillä.

Vain tunnin tauko ja ohjelmassa oli ottelu L-Bandyä vastaan. Avauserässä Flanels sinnitteli jotenkuten mukana, se kirjattiin 2-1 laukaalaisille. Toisessa erässä Laukaan mylly alkoi kieppua, Flanelsin jalka ei yksinkertaisesti riittänyt ja virheitä siunaantui. Jos peittopeli toimi Happeeta vastaan, niin nyt ei ollenkaan. Loppulukemat ”n.” 9-4.

Ykköskenttä Owe Weijo ynnä veljekset Suuronen oli omaa luokkaansa. Vitja pystyi tasapainoisesti sekä hyökkäämään että puolustamaan. Jalkaa sekä erityisesti yritystä ja tahtoa riitti läpi turnauksen. Maalissa pelasi kauden avausottelunsa Santeri Sorsa. Avausottelu oli helppo, kun ei juuri tullut vetojakaan. Toisessa pelissä Flanels olisi tarvinnut parempivireisen maalivahdin – se olisi ehkä auttanut pitämään lukemat ainakin jonkin verran tasaisempana.

Turnaustilastot

5.12.2009 Killeri
Flanels – Happee III 9-6 (x-x, x-x, x-x)
L-Bandy – Flanels 9-4 (x-x, x-x, x-x)

Kokoonpano
I Suuronen Ilari
I Suuronen Henkka
I Weijo Olli
II Kuurne Kari
II Seppälä Jussi (a)
II Soilu Pekka (a)
III Tonteri Antti
III Kosunen Jakke
III Kiiski Tatu (a)
1. Vainiomäki Arto (c)
1. Huikko Pekka
2. Saari Antti
2. Gylden Riku
Sorsa Santeri (mv.)

Ei kokoonpanossa
Hurri Petu, ylävartalovamma (töpseli irtosi väärästä päästä)
Mäkinen Mikko, työeste
Keihäsniemi Riku, ylävartalovamma

Jatko

9.1.2010 Killeri
17:00 Flanels – SB Pommak
19:00 Flanels – Nousu