Ykkönen vuoristoradalla

Flanelsin ykkösjoukkueen piste per peli -tahti sai jälleen jatkoa kotitur- nauksessa lauantaina. Tällä kertaa heikko peli osui aamumatsissa Happee III vastaan (10-5), mutta täysin toisenlainen oli ilme iltapelissä, jossa Kiva kaatui 5-1.

Lähtökohdat aamuotteluun eivät olleet parhaat mahdolliset, sillä sivussa olivat runkopelaajat Weijo, Seppälä ja Kosonen sekä läpimurtokauttaan pelaava Kiiski. Poissaolot eivät kuitenkaan käy selityksenä kehnolle pelisuoritukselle. Miehistöä on sen verran, että kunnon kilpaan ja tasaiseen vääntöön pitäisi pystyä millä tahansa rosterilla ja ketä vastustajaa vastaan hyvänsä.

Erityisesti erien alut sujuivat Flanelsilta umpisurkeasti Happeeta vastaan: vihulaisen 10 maalista peräti 8 syntyi erien aluista mitattuna noin kolmen minuutin sisään.

Iltaottelussa Karstulan Kivaa vastaan kotijoukkue päätti latoa ”yksi-nolla” jo heti alkuhuudossa. Myös muutoin lataus ja valmistuminen otteluun olivat erityissyynissä. Tulosta tulikin, sillä nyt puolustuspeli oli tiivistä ja hyökkäyspelissä sekä ukkelit että pallo liikkuivat.

Lataus tosin meinasi mennä hieman ylikin, josta tuloksena pari turhaa jäähyä ynnä pari tarpeellistakin; niistä onneksi selvittiin yhdellä takaiskulla. Mainittakoon, että Flanelsin maaleista kaksi syntyi vastavuoroisesti ylivoimalla.

Kautta on jäljellä yksi turnaus, joka pelataan parin viikon päästä Jyväskylässä. Joukkue majailee nyt vahvasti viidennellä sijalla, eikä ole sen enempää vaarassa pudota saati nousta.

Turnaustilastot

Happee III – Flanels 10-5 (2-1, 5-0, 3-4)
Flanels – Kiva 5-1 (1-1, 2-0, 2-0)
Peliaika 3 x 15 min tehoton

Kokoonpano
Suuronen I. 1+3
Suuronen H. 3+0
Weijo O. 2+1 (vain Kiva-ottelu)
Kärnä O. 2+0, 4 min
Tonteri A. 1+1
Soilu P. 1+1
Heiska K. 0+1
Kosonen H. 0+1 (vain Kiva-ottelu)
Gyldén R. 0+1, 2 min
Saari A. 0+1 (a), 6 min
Hurri P. 0+0
Vainiomäki A. (c) 0+0, 2 min
Huikko P. 0+0
Heinonen N. 0+0
Onali J. (mv.), 0+0

Ei kokoonpanossa
Tanttu T., terve
Seppälä J., terve – henkilökohtainen syy
Kiiski T., terve – junioripeleissä
Keihäsniemi R., terve – junioripeleissä
Sorsa S. (mv.), terve – kurinpidolliset syyt

Jatko

Killeri 28.3.2009
11:00 Flanels – SC Luppo
14:00 L-Bandy – Flanels