Vuosikokouksen päätöksiä

Flanelsin vuosikokous kokoontui sunnuntaina 29.7. ja teki tukun merkittäviä ensi kautta ja myös lähitulevaisuutta koskevia päätöksiä. Normaalien vuosikokousasioiden lisäksi listalla oli seuran 5-vuotisen, vuodet 2007-2012 kattavan strategian hyväksyminen.

– Strategian tarkoituksena on määrittää ne toimintaperiaatteet ja suuntaviivat, joiden puitteissa seura jatkossa toimii, alleviivasi strategiaa vuosikokoukselle esitellyt varapuheenjohtaja, insinööri Antti Tonteri.

Seurastrategia on tiettävästi ainoa laatuaan Joutsan seutukunnalla, harvinainen koko maakunnassakin. Strategia on perua kevättalvella käynnistyneestä seuran kehittämistyöstä. Strategia löytyy näiltä sivuilta kokonaisuudessaan seura- ja strategia-linkkien takaa.

Vuosikokous hyväksyi loppusummaltaan reiluun 21.325, 98 euroon kivunneen tilinpäätöksen, joka jäi 639,31 euroa voitolliseksi. Tilintarkastaja Mikko Raittisella ei myöskään ollut huomautettavaa omassa tarkastuskertomuksessaan, jonka kokous merkkasi tiedoksi.

Viime kautta koskeneessa toimintakertomuksessa nostettiin esiin mm. Joutsan sali pula, mistä huolimatta harrastetoiminta oli historian aktiivisinta. Merkittäviä panostuksia oli tehty mm. seuratoimijoiden koulutukseen.

Hyväksytty toimintasuunnitelma perustui samassa kokouksessa hyväksytyn strategiapaperin linjauksiin. Uutta on mm. se, että kilpatoimintaan osallistuvien lasten perheiltä velvoitetaan jatkossa perhejäsenyys. Toimintatapoihin on kirjattu myös muutamia suuria linjauksia, esim. harrastetarjonta monipuolistuu huomattavasti, joskin se muuttuu maksulliseksi uuden salin maksullisuuden vuoksi. Vuosikokous antoi uudelle hallitukselle myös tiukan ohjeen pitää seuran puolia uuden liikuntasalin käyttöönottoon ja maksullisuuteen liittyvissä asioissa.

Kautta 2007-2008 koskevan tulo- ja menoarvion loppusumma oli 23.082,00 euroa, mikä tarkoittaisi parin tonnin nousua edelliseen. Suurimman haasteen tulee luomaan uuden salin maksullisuus, mihin kuluu seuran joka neljäs euro.

Seuran hallitus uusiutui myös. Edustus pyrittiin saamaan kaikille toimintaryhmille. Jäsenille valittiin ensi kertaa nyt henkilökohtaiset varajäsenet (sulkeissa). C93-joukkueen osalta hallitusta täydennetään vielä yhdellä lisäjäsenellä ja tämän varahenkilöllä.

Pekka Huikko, puheenjohtaja (*Olli Weijo)
Antti Tonteri, varapuheenjohtaja (Jussi Seppälä)
Arto Vainiomäki, sihteeri (Ville Kämppi)
Heikki Kosonen (*Jussi Jokinen)
*Juha Järvinen (*Johanna Järvinen)
*Maria Rantamäki (*Maija Huikko)
Jukka Huikko (*Pekka Hahtala)
Kimmo Virtanen (*Matti Juvonen)
Riku Kuurne (*Jarmo Liukkonen)
*Nimeämätön (*nimeämätön)

* = uusi