Vuosikokouksen 2017 päätöksiä

Flanels ry:n vuosikokous pidettiin torstaina 27.7.2017 Ravintola Kellarissa Joutsassa.

Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka osoitti n. 5.200,00 euron ylijäämää. Ylijäämä muodostui pitkälti seuratasolla vahvistuneista uusista yhteistyösopimuksista. Seuran taloustilanne oli edelleen vahva läpi kauden ja seura pystyi pitämään mm. maksutasot edullisina. Esimerkiksi perhealennuksia kasvatettiin päättyneelle kaudelle huomattavasti.

Vuosikokous vahvisti myös toimintakertomuksen. Vuosi jäi historiaan kenties jälleen seuran vilkkaimpana. Uusina lajeina salibandyn rinnalle liittyivät alppihiihto ja pesäpallo.

Alkavan kauden toiminnan merkittävin hallinnollinen muutos on toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto, joka näkyy kaikilla tasoilla, myös yksittäisillä toimintaan osallistuvilla. Järjestelmä kattaa mm. taloushallinnan, jäsenhallinnan, ryhmäkohtaiset seurannat, viestinnän sekä jopa verkkomaksut ja -kaupat. Täysipainoisesti järjestelmä on käytössä kaudesta 2018-2019 alkaen.

Salibandyssä uutta ovat yhteisjoukkueet naapuriseurojen kanssa 2004- ja 2006-ikäluokan pojissa. Muutoin salibandytoiminta jatkuu entiseen tapaan ja viime vuoden kaltaisilla ryhmillä. Seura pyrkii edelleen vastaamaan siihen, että oikean tavoitetason ja taitotason mukaisia ryhmiä löytyisi niin aikuisille kuin lapsille iästä huolimatta. Salibandyn kilparyhmät aloittavat toiminnan heinä-elokuun vaihteessa ja harrasteryhmät syyskuussa.

Alppihiihto- ja pesäpallotoiminta jatkuvat. Uutena seuran lajivalikoimaan tulee elektroninen urheilu, jonka toimintaa alkaa pyörittämään jaosto. Esports-aloitetaan avauspalaverilla todennäköisesti syyskuussa.

Vahvistetun tulo- ja menoarvion mukaan seuran ”liikevaihto” saattaa yltää alkavalla kaudella jopa 84.000,00 euroon.

Seuran hallituksen muodostavat Pekka Huikko (pj.), Jukka Huikko, Tatu Kiiski, Henna Järvinen, Arto Vainiomäki, Maiju Maunula, Anne Muttilainen sekä sihteerinä/talousvastaavana Marja Kuurne, joka toimii My Club -toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä.

Vuosikokouksen asiakirjat

Palkitut

Lisätiedot:
Pekka Huikko, puheenjohtaja
pekka.huikko(a)flanels.org