Vuosi vaihtui…pelit jatkui…

C2-pojat matkasivat Pyhtäälle 10.1 2015 hakemaan 4 pistettä kotiin. Esimmäisennä vastaan asettui Sudet Kouvolasta ja tiedossa oli ennakkoon jo hyvin fyysinen peli ja tietynlaista pelaajien ”rauhoittamista” tarvittiin. Peli alkoi hyvin vauhdikkaasti ja kaoottisen sekavasti ja jo ajassa 2.51 Flanelsin Riku Hokkanen sai 2 min rangaistuksen ja Rikun rangasituksen päässtymisestä kuluin vain 20 sekuntia niin Flanelsin Tino Suomela otti jo uuden rangaistuksen. Näistä kuitenkin selvittiin hyvällä alivoimapelaamisella ja saatiin paketti taas kasaan ja oma peli pyörimään. Vain minuutti ennen ensimmäisen erän loppua Toni Toivonen karkasi koko kentän läpi ja teki satavarmasti maalin ja Flanels pääsi siis toiseen erään 0-1 johtoasemissa.

Toista erää oli pelattu vain vajaa minuutti kun Aleksi Aaltonen karvasi pallon vastustajalta ja teki maalin. Tästä maalista ehti kulua vain 2 minuuttia niin parivaljakko Oskari Oittinen-Riku Hokkanen toimi taas, hienoa rouhimista hyökkäyspäässä ja lopulta Oskari taisteli pallon maaliin ja tilanne 0-3. Vain hetki tästä niin vastustaja pääsi ylivoimahyökkäykseen ja ensimmäisen vedon Eetu Tapper torjui ilmiömäisesti mutta valitettavasti pallo jäi pyörimään maalin edustalle ja vastustaja sai vedettyä siitä vielä pallon maaliin. Tähän erään nähtiin vielä ykköskentän hieno pelaaminen yhteen, kun pallo liikkuu lavasta lapaan niin tulos on taattua, tällä kertaa Riku teki ja Oskari syötti ja tähän ketjuun voi vielä lisätä Aatu Tapperin hyvä alustus tähän maaliin.

Kolmanteen erään päästiin siis lähtemään 1-4 tilanteesta. Heti erän alkuun Tino Salmela onnistui hienolla vedolla suoraan Rikun syötöstä ja pallo maalissa taas. Hetken päästä vastustaja sai jäähyn ja päästiin pelaamaan ylivoimaa mitä olimme juuri perjantain treeneissä hioneet. Tässä voisi sanoa että harjoitus kannatti…Mikko Nummela syötti Rikulle ja Riku laukoi pallon suoraan syötöstä maaliin, juuri niinkuin olimme sitä opetelleet. Se iloisuus kun Riku juoksi vaihtoon ja kommentoi: ” Sanna, se meni juuri niin kuin me perjantaina sen opettelimme”, tuntui valmentajastakin hyvältä.  Vielä tähän erään onnistui Aleksi Aaltonen tekemään maalin. Erän loppuun myös vastustaja onnistui vielä kahdesti mutta lopputulos ansaitusti Flanelsille 3-7. Tässä pelissä parhaiten onnistui maalivahti Eetu Tapper, joka ilmiömäisillä torjunnoillaan oli aivan huippuhyvä.

Tehot :

Riku Hokkanen 2+1, Aleksi Aaltonen 2+0, Oskari Oittinen 1+1, Tino Suomela 1+1, Toni Toivonen 1+0, Mikko Nummela 0+1 ja Aatu Tapper 0+1

 

Erätauolla käytiin kopissa keskustelua jokaisen maalin ja pisteen merkityksestä sarjassa, ollaanhan me tasapisteissä Sysmän kanssa. Toiseen peliin siis lähdettiin kahdella kentällisellä ja taistelemaan jokaisesta maalista. Peli alkoikin hienosti, ajassa 00.47 Oskari syötti ja Riku viimeisteli ja tilanne heti 0-1. Muutaman minuutin päästä taas nähtiin joukkueen kapteenin Oskarin hieno pelitaito ja taistelu kun hän teki maalin. Oskarin kohdalla näkee sen mitä säännöllinen harjoittelu, ei pelkästään salibandy, vaan myös kuntosali ja lenkkeily on saanut aikaan. Tähän erään onnistuttiin vielä kahdesti, ensin lähivaparista onnistui Simo Tamminen ja sitten taas Tonin hieno maali. Tilanne siis ensimmäisen erän jälkeen 0-4.

Toinen erä alkoi vauhdikkaasti ja maaleja syntyi tasaiseen tahtiin…valmentaja ei meinannut keretä kaikkia tilanteita edes kirjaamaan. Onnistujia samat pojat, Riku, Toni ja Mikko Nummela. Toki vastustajakin onnistui kahdesti joten tilanne tässä vaiheessa oli 2-7.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä puolin ja toisin ja Flanelsin ainut osumassa tässä erässä tuli Oskarille joka yv:llä laittoi pallon rystyllä pömpeliin ja tämä kuvio oli kuulema harjoiteltu !

Peli päättyi siis 5-8 . Tässä pelissä parhaana pelaajana voisi mainita Oskari Oittisen.

Tehot: Oskari 2+2, Riku 2+1, Toni 2+1, Mikko N 1+0, Simo 1+0 ja Aleksi 0+1

 

Kokoonpanot Sudet peliin:
Kenttä 1
Aatu Tapper-Riku Hokkanen-Oskari Oittinen
Eetu Oksanen-Atte Heinonen
Kenttä 1
Aatu Tapper-Riku Hokkanen-Oskari Oittinen
Eetu Oksanen-Atte Heinonen

Kenttä 3
Matias Olkkonen-Aapeli Karppinen-Toni Toivonen
Leevi Halttunen-Tino Salmela

Maalivahdit Eetu Tapper ( Sudet peli)

Kokoonpano PyY peliin :

Kenttä 1
Aatu Tapper-Riku Hokkanen-Oskari Oittinen

Tino Suomela-Atte Heinonen

Kenttä 2

Toni Toivonen-Mikko Nummela-Aleksi Aaltonen

Jerry Heino-Simo Tamminen

Maalivahti Aksel Nicklen

 

Viikon päästä la 24.1 C2-pojilla kotipelit JOutsan Urheilupyhätössä. Vastassa silloin sarjajohtaja BB-88 sekä Voima. Kaikki paikalle kannustamaan, pelit klo 11 ja 14.