Voitosta voittoon Leppävedellä

Ei löytynyt voittajaa Flanelsin E-junioreille Leppävedellä. Vastaan asettuivat Äänekosken Urho, Happee Jyväskylästä sekä FCV kotkat Vaajakoskelta.

Ensimmäinen peli kertoi jo paljon siitä mitä harjoituksissa oli saatu aikaan. Tasaisen alun jälkeen meni Flanels menojaan voittaen Urhon 4-1.

Toisessa pelissä vastassa oli ennakkoon kovaksi ajateltu Happeen joukkue. Tämä ennakkoajattelu oli tullut siksi, että Happeen porukka on harjoitellut hieman pidempään kuin muut Jyväskylän seudun joukkueet.

Flanelsin peli oli kuitenkin suoraa jatkoa siitä mihin ensimmäisessä pelissä jäätiin. Maaleja ropisi tasaisen alun jälkeen useita ja hienoimmista maaleista vastasi ykköshyökkäysketju Mikko Nummela, Jerry Heino ja Jerry Järvinen. Jerry Järvinen paukutti ottelussa hienon hattutempun. Flanels voitti lopulta 7-1.

Kolmas peli oli toista FCV:n joukkuetta vastaan. Edellisessä turnauksessa FCV Haukat voittivat Flanelsin uneliaan joukon, mutta nyt päätettiin, että kaivetaan ne kuuluisat Tiikerin kynnet esiin ja pidetään huoli, että toistamiseen ei Vaajakosken joukkueille hävitä.

Kotkat olikin vaikea vastus ja aluksi maaleja tehtiin tasatahtiin. Sitten muutama hieno juoksu ja sen perään verkko tötterölle ja loppulukemiksi saatiin todellisen taistelun jälkeen voitto 4-2. Maalissa kaikki pelit urakoinut Aksel Nicklen oli todella hienossa iskussa pysäyttäen vaikeitakin laukauksia. Viimeisen pelin aikana kuuluikin vastustajan valmennuksen suusta jo ihailevia kommentteja Flanels-maalivahtia kohtaan.

Koska pelissä ei virallista pöytäkirjaa pidetty ovat pelaajien pisteet vain epävirallisia ja hieman muistinvaraisia. Maalinteossa onnistuivat ainakin Jerry Järvinen (5), Mikko Nummela (2), Jerry Heino(2), Jiro Heino (2), Valtteri Weijo (2), Markus Nieminen (1) ja Jesse Järvinen (1).

Turnaustilastot

16.10.2010 Leppävesi
Flanels – Urho 4-1
Flanels – Happee 7-1
Flanels – FCV Kotkat 4-2

peliaika 2 x 12 min

Kokoonpano

Mikko Nummela 2+5
Jesse Järvinen 1+0
Eetu Oksanen 0+0
Kalle Kaitamäki 0+1
Aksel Nicklen (mv kaikki pelit)
Markus Nieminen 1+0
Jiro Heino 2+3
Toni Toivonen 0+1
Jerry Heino 2+1
Valtteri Weijo 2+0
Matti Nurminen 0+1
Jerry Järvinen 5+2
Oskari Oittinen 0+2

Poissa tällä kertaa:

Eemeli Sarvilinna
Riku Hokkanen
Leevi Halttunen
Mikko Kärnä

Kentälliset

Hyökkäys:
Jerry Heino – Mikko Nummela – Jerry Järvinen
Markus Nieminen – Kalle Kaitamäki – Matti Nurminen
Valtteri Weijo – – Jesse Järvinen

Puolustus:
Eetu Oksanen – Jiro Heino
Oskari Oittinen – Toni Toivonen

Jatko

Vaajakoski 7.11.
10:35 TiPa – Flanels
11:10 FCV Kotkat – Flanels
12:55 Flanels – Leppä