Vilkas viikonloppu jälleen

Tuleva viikonloppu on jälleen vilkas salibandyn näkövinkkelistä. Pelit aloittavat Flanelsin E-tytöt, jotka matkaavat lauantaina Hämeenkoskelle. Vastassa ovat LaSb, PHSB Pinkki sekä Crackers.

Sunnuntaina liikkeellä onkin sitten peräti kolme joukkue. Naisten edustusjoukkue matkaa Mikkeliin, jossa vastassa ovat PHSB sekä jatkopelejä ajatellen erittäin tärkeässä koitoksessa Top Team.

D2-poikain tie vie puolestaan Imatralle saakka. Siellä mitellään nyt tosissaan kärkiporukoiden kesken. Sarjakolmosena olevan Flanelsin vastustajia ovat sarjakakkonen PoNoVo sekä sarjanelonen Raju.

F2-poikien PHL jatkuu Lahdessa sunnuntaina Salpausselkähallissa (Lahden messukeskuksen C-halli, os. Salpausselänkatu 7, Lahti). Vastassa ovat klo 11.40 LaSB Valkoinen ja klo 14.10 PHSB Oranssi. Paikalla tulee olla klo 10.40.

F2:lle tärkeää infoa

Vanhempia muistutetaan, että Lahteen matkataan omin kyydein. Yhteiskyytejä voi sopia tänään perjantaina treenien aikaan yhdessä muiden vanhempien kanssa. Muistattehan infota valmentajia hyvissä ajoin, mikäli lapsenne ei pääse tai esim. sairastuu.

F2-pojat huomio! Olemme ottamassa käyttöön Nimenhuuto-palvelua. Tänään hallilla on tietokone harjoitusten ajan, jonka avulla ryhmään lisätään pelaajatietoja sekä neuvotaan tarvittaessa palvelun käytössä.