Vilkas viikonloppu edessä – kotisalissa C1-poijjaat

Edessä on jälleen kohtuullisen vilkas salibandyviikonloppu. Kotisalissa eli Joutsan urheilupyhätössä nähdään lauantaina Flanelsin C1-pojat, jotka pelaavat ikäluokkansa aluejatkosarjaa.

Flanels kohtaa klo 11 alkavassa ottelussa Pieksämäen Salibandyn ja klo 17 alkaen yhdistelmäjoukkue LuFT-StU:n. Flanelsin pelureista kannattaa seurata mm. taiturimaista Mikko Nummelaa, joka on 4 peliin iskenyt 5 maalia ja kaikkiaan 7 tehopistettä, ollen joukkueensa pörssikärki.

Aluejatkosarjaa on pelattu nyt 2 turnausta, eli 4 ottelua. Flanels on kuitannut matsesta 1 voiton, 1 tasapelin sekä 2 tappiota. Sarjataulukon, pistepörssin sekä päivän muut ottelut löytyvät Salibandyliiton tulospalvelusta.

Vapaa pääsy – kahvio – tervetuloa!

E1 Taipalsaaressa ja Naiset Imatralla

Kahdella voitolla aluejatkosarjan avanneen Flanelsin E1-poikain tie vie Taipalsaareen lauantaina. Flanels kohtaa turnauksessa voitolla ja tappiolla sarjan avanneen Ruokolahden Rajun sekä kahdella voitolla avanneen TaiKin.

Flanelsin E1-pojat ovat pelanneet tasaisen hyvin läpi kauden. Jo tästäkin näkövinkkelistä kauden toinen turnaus on tärkeä vedenjakaja loppukautta ajatellen. Pelaajistosta kannattaa seurata ainakin ykkösmaalivahdiksi nousseen Riku Liukkosen näppäriä otteita. Myös kapteeni Aapeli Karppinen palannee kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä.

E1-poikien tilastot.

Flanelsin naiset käyvät tänä viikonloppuna kaukana vierasreissulla, sillä pelireissu ulottuu sunnuntaina Imatralle saakka. Vastassa ovat Top Team ja Hatsina II, ja näin ollen Flanelsittarilla olisi oiva sauma kammeta itsensä väkevästi sarjan keskikastiin.

Ja ainakin seuraavien pelaajien perään kannattaa vilkaista. Kapteeni Mia Reponen on  nimittäin aivan huikeassa ”tikissä”. Kauden 12 matsista hän oi ole edes kaikkia pelannut, mutta plakkarissa on no nyt 6 maalia ja yhteensä 16 tehopistettä, joka oikeuttaa paitsi Flanelsittarien pörssikärkeen myös koko sarjan jaetulle kolmannelle sijalle tässä kategoriassa. Paluun kentille tekee puolestaan mm. erinomaisen kudin omaava ja hyvin liikkuva Anne Pappinen, joka vahvistaa joukkuetta loppukauden ajan.

Naisten tilastot.