Vielä 2 joukkuetta tulille

Salibandykauden alku on edennyt siihen pisteeseen, että tänään sunnuntaina kautensa aloittavat vielä 2 joukkuetta sarjapeleillä. Flanelsin M35-ikämiehet suuntaavat nimittäin Kuopioon ja E-tytöt Lahteen.

M35:t ovat muutes Flanelsin ainut joukkue, jolla on mahdollista tavoitella tällä kaudella virallisia SM-mitaleita. Niinpä ”mestaruuskamppailuun” mukaan lähtevät joukkue kohtaa sopivasti avausturnauksessa sarjan hallitsevat suomenmestarit, nimittäin Josban Joensuusta… noh mitaleista viis, M35:ssa pelataan 10 ottelun ja 5 turnauksen runkosarja. Tämän jälkeen kahdella parhaalla on edessään jatkopelit. Sarjan muut joukkueet ovat BB-88 naapurista Sysmästä sekä E-KI, FBI ja OldFactor.

Pelaajia on rivissä kaikkiaan 18 kappaletta, joista 3 on uusia. Joukkuetta vahvistavat jo 90-luvulla Luhangan Väreessä loistanut Erkki Hauvala sekä lentopallon parista paremmin tunnettu Tuukka Hentinen. Märkäkorvana porukassa aloittaa puolestaan Hurrin Vesku.

Seuran ensimmäinen tyttöjoukkue

Lahdessa tehdään Flanelsin seurahistoriaa, sillä ensimmäistä kertaa ns. virallisiin sarjoihin osallistuu tyttöjoukkue. Ikäluokka on E-tytöt. Tyttöjen rinki on kapea, kymmenkunta, mutta sitäkin innokkaampi ja mainittakoon vielä tässäkin yhteydessä, että uusia pelaajia otetaan mukaan pitkin kautta myös naapurikunnista. Valmentajina toimivat Maiju Maunula ja Kaisa Malin, joukkueenjohtajana Elli Puolakka.

Sarjassa mukana ovat Flanelsin lisäksi PHSB kahdella joukkueella, Lammin Salibandy, Crackers Kotkasta sekä SB Heinola. Sarja pelataan kaksinkertaisena, mutta SSBL pitää ovet auki uusille joukkueille pitkin kautta, joten peliohjelma voi vielä täydentyä.