Vapaaehtoisia ja palkattuja ohjaajia etsitään kaudelle 2020-2021

Flanels ry etsii niin vapaaehtoisia kuin palkattuja ohjaajia toimintakaudelle 20120-2021. Seuratoimijoita etsitään pääsääntöisesti salibandyn harraste- ja kilpatoimintaan. Harrasteryhmien ohjaajat toimivat seurassa pääsääntöisesti tuntipalkattuina, eräät aikuis- ja erikoisryhmät poislukien. Ohjaajatoiminta sopii mainiosti sivutyöksi esimerkiksi opiskelijoille tms. Seura järjestää ja mahdollistaa myös koulutukseen osallistumisen, mm. Salibandyliiton järjestämää Säbämestari-koulutusta on suunniteltu järjestettäväksi Joutsaan elokuulle ennen toimintaryhmien alkamista.

Kilparyhmissä valmentajat ja joukkueenjohtajat toimivat pääosin vapaaehtoispohjalta, mutta syntyneet kulut, kuten matkakulut ja turnauspäivien päivärahat korvataan. Kilparyhmien toiminnan ohjaaminen / valmentaminen pohjautuu siis vapaaehtoisuuteen ja on tekijälleen usein harrastusluonteista toimintaa. Tyypillinen tällainen toimija on esimerkiksi vanhempi, joka haluaa olla lapsensa joukkueen toiminnassa mukana.

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän toisen vuoden hanketuella seuraan palkatun toiminnanohjaaja-seurakehittäjän myötä kehitämme ja laajennamme toimintaamme myös muissa jaostoissa (e-urheilu, pesäpallo ja alppihiihto), ja toiminnan takaamiseksi ja turvaamiseksi apukädet ovat tarpeen.

Seuralla on kiinnostusta laajentaa toimintaa myös Leivonmäen ja Tammijärven alueelle. Mikäli sinulla on mahdollisuutta toimia näillä alueilla, ota rohkeasti yhteyttä ja pohditaan yhdessä, millaista toimintaa saataisiin syntymään!

Toiminta Flanels ry:n palveluksessa voidaan sovittaa oman työ- tai perhetilanteen mahdollisuuksien mukaisesti. Kiinnostuneiden toivotaan ottavan yhteyttä toukokuun 2020 aikana.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jonna Keihäsniemi
Seurakehittäjä
jonna.keihasniemi(a)flanels.org (edit)