Valokeilassa: kohuttu mailatilaus

Salibandykausi 2008-2009 vierähti käyntiin otteluiden merkeissä kuluneen viikon (34) perjantaina, kun kauden ensimmäinen harjoituspeli pelattiin Flanelsin toimesta. Niinpä oli aika herättää henkiin kesäuniltaan myös Valokeilassa-toimitus…

Sysmäläisiä vastaan pelatun harjoituspelin aattona ja aatonaattona liikkui Joutsassa varma huhu, jonka mukaan Flanels on tehnyt yhteensä 400 mailan tilauksen paikallisesta Tepu-Sportista, eli Urheilu-Slantilta.

Ja jotta juttu olisi vielä mehevämpi, keksi joku lisätä siihen, että toinen 400 mailan tilaus tullaan tekemään jo syys-lokakuussa Pikkiksen urheilukaupasta, joka jatkaa Tepun putiikin perinteitä Joutsassa.

Noinkin mittavan mailatilauksen arvo on muutes 32.000-64.000 euroa.

Koska asiasta ei löytynyt lisätietoa Flanels-propagandaa suoltavalta flanels.org:lta, eikä seuran keskustelupalstalta saati Angesselän kodan ilmoitustaulultakaan, kysyi Valokeilassa asiaa suoraan seurajohdon edustajilta:

– Jaa a.. no kaitpa se on myönnettävä, paikkansa pitää. Mailat jaetaan ilmaiseksi 1.4. Taivaallisen rahan aukiolla Joutsassa klo 10 alkaen. Varauksia voi lähettää os. roskis@flanels.org, tiedotettiin siis seurajohdosta lauantaiaamuna.

Tekstitys huumorintajuttomille: 400 mailan tilausta ei ole olemassakaan. Ei myöskään toista 400 mailan tilauserää.