Valokeilassa: Joni Niemi

Flanelsin nettitoimitus haastatteli tällä kertaa seuran entistä runkohyökkääjää Joni Niemeä. Jonilla on takanaan mittava ura Flanelsissa ja on Flanelsin ”edeltäjän”, JH-Teamin, originaalikokoonpanoon kuulunut pelaaja.

Kaikille tilastoniiloille tiedoksi, että Joni on tehnyt JH-Teamin historian ensimmäinen maalin sarjaottelussa. Saavutus, johon kukaan muu ei voi yltää. Mutta itse haastatteluun…

A: Terve Joni. Miten menee?
J: Terve Artsi. Tä. Mitäs tässä. Tä.

A: Mitenkäs on hommat toimineet Fiiliksen riveissä?
J: Vallan mainiosti.

A: Entäpäs odotukset tulevasta kaudesta?
J: Joukkueen kohdalta odotukset, että sijoituttaisiin keskitason yläpuolelle. Omalla kohdalla pistepörssin kärkipäässä.

A: Mitä joukkueita veikkailet sarjan kärkikahinoihin?
J: Räyhä ja yllätyksenä Flanels II.

A: Kyllä teilläkin tulee olemaan siinä oma sana sanottavana. Flanelsista puheen ollen, siellä onkin jonkun verran tuttuja naamoja. Mutta myös tuntemattomiakin?
J: Jep. Samat juopot, eri verkkarit. 😀

A: Olit pitkään kestäneellä Flanels-urallasi auttamassa joukkuetta nousemaan useampaankin kertaan sarjaporrasta ylöspäin. Tästä kokemuksesta on varmasti hyötyä, kun lähdette nostamaan Fiilistä kohti kovempia päämääriä?
J: Kyllä. Hienoja kokemuksia, mahtavia pelikamuja. Toivottavasti pystyn jollain lailla auttamaan myös Fiilistä.

A: Varmasti pystyt. Entäs elämä salibandykentän ulkopuolella? Vaikuttaa siltä, että perheen vuoksi vaihdoit seuraa?
J: Totta turiset, kuomaseni. Elämä salibandykentän ulkopuolella on todellakin muuttunut roimasti.

A: Palataan vielä takaisin Flanelsin edustusjoukkueeseen. Seuraat varmaan joukkueen otteita tiiviisti. Mikä veikkaat Flanelsin sijoitukseksi tulevalla kaudella kolmosessa?
J: Seuraan todellakin ja pyrin myös pääsemään paikan päälle kannustamaan peleihin, ainakin Muurameen. Lohko vaikuttaa kovalta, mutta uskon pelikirjaan. Näin ollen veikkaan sijoitukseksi 3-4.

A: Hienoa, että uskoa riittää. Pelikirjan viimeisten nyanssien viilaaminen tulee olemaan tärkeässä osassa alkavalla kaudella. Ja pääseväthän paikalliset Joni Niemi -fanit seuraamaan sinun ja joukkueesi otteita, kun vierailette useamman kerran Sysmässäkin tällä kaudella. Kerro lopuksi vielä terveiset kaikille Flanels -sivuston lukijoille.
J: Jos faneja löytyy… terveisiä! Se viimeksi nauraa, joka hitaimmin ajattelee. Kiitos haastattelusta.

Nettitoimitus kiittää ja kumartaa!