Valokeilassa: Jonathan Slant

Marraskuun Valokeilassa vierailee Jonathan Slant, joka lukeutuu Flanelsin historian neljän ensimmäisen erotuomariksi koulutetun joukkoon.

Toimitus: Zonatan ja Jonatan, eli tsööz vai jii?
Slana: Ite miellän jiitä mut kaikki on ottanu ulkomaalaisittain tsöözzin käyttöö, et melko sama, kaikkia on kuultu ja tullaan varmaan kuulemaan.

Toimitus: Olet siis koulutukseltasi erotuomari, sen lisäksi että pelaat. Montako peliä on tullut vihellettyä ja mitä sarjaa?
Slanaaja: 3 peliä c-tyttöjä, ja just tulin viheltämästä d-junnuja.

Toimitus: Mikä tyttöpeleissä kiehtoo?
Slanari: Kiva Katsella, helppoja viheltää ja Kiva Katsella, niin ja Kiva Katsella!

Toimitus: A, B vai C?
Slant: Kaikki käy, mut B on kovilla!

Toimitus: Miksi urheilussa kirjaimet menevät eripäin kuin vaatteissa. Esim. miksi A:han kuuluvat vanhimmat tytöt jne. kun taas rintaliivien koossa D:t ovat suurimmat?
Lanttari: Joku kopelo taas säätäny jotai, ken tietää. Toisaalta tää on aivan sama, koska kohta joku ruotsalaistutkimus toteaa elmukelmun ainoaksi syöpää suojaavaksi välineeksi, jonka seurauksena kaikki kääriytyy elmuu ja koko kirjainkoko homma unohtuu.

Toimitus: Millä tavalla Jokke Karjalainen (toim. huom. Itä-Hämeen
kokenein tuomari) on vaikuttanut uraasi?
Slanttari: Nevehööd o_O

Toimitus: Jos saisit valita, niin ottaisitko Joken ominaisuuksista auktoriteetin, käsinäytöt vaiko äänen?
Slant: Paha mennä sanomaa, mut pistetää yks semmonen!

Toimitus: Kessetin sivuilla (www.kesset.com ) valotat hieman tavoitteitasi salibandyerotuomarina. Kerro lisää.
Jonathan: Mukavaa touhu, ainakin toistaiseksi, ku ei oo vielä tullu hirveesti jurnaavia tiimejä vastaa. Vihelletää mennää ku kutsutaan, jos sitä sais sen verran taskunpohjalle et vois jotain sitte ostellakki, mut lähinnä kiinnosti vaa se, että onko se oikeasti niin vaikeaa tuomita joskus oikein pelissä.

Toimitus: Koska tuomitset seuraavan kerran?
Joth: Joulukuun alussa kuulemma ku asettelijan kanssa höpisin, en tiiä mitä pelejä, mutta kaikki ovat tervetulleita huutelemaan katsomoon.

Toimitus: Lopuksi testataan sääntötuntemuksesi. Keltaisen joukkueen C-ikäinen kaveri tekee maalin, josta syntyy pientä jupinaa. Sinulle muistuu mieleen, että kaveri pelaakin oikeasti Vetelin Kuivat -nimisessä joukkueessa. Toinen tuomari puolestaan huomauttaa, että kaverin maila on selvästikin ylipitkä. Keltaisen joukkueen kapteeni käy lisäksi huomauttamassa, että pallo ei käynyt maalissa. Kuinka toimit?
Erotuomari Slant: Hyväksyn maalin ja hymyilen kaikille, jos äijä tulee jöötillää vielä kentälle ni annan 2 min boxia väärästä varustuksesta, maalin tekijästä laitan viestiä liittoo ja kerron tietämykseni ja he käsittelevät asian loppuun, jos meni väärin ni se on naxnax niille jotka ei tykänny tuomiosta.

Pelaajaprofiili

Nimi: Jonathan Slant
Lempinimet: Slanttari, Lanttari, Slanaaja, Lanaaja, Joth
Numero: 41
Paikka: Keskushyökkääjä
Kätisyys: Left
Maila: ORC 27
Ikä: Lähenee 17
Tehot: 79 ottelua, joissa 16 maalia ja 33 tehopistettä
Minkälaista naista etsii: Sopivaa. Haku päällä, kysyntää on paljon, joten pitäkää kiirettä.