Valmentajia etsitään

Flanels ry etsii kilpajoukkueiden valmennuksesta ja harrasteryhmien ohjaamisesta kiinnostuneita henkilöitä tuleville kausille.

Valmentajia ja ohjaajia tarvitaan runsaasti, ja tarjolla on monenlaisia ryhmiä. Valmentajia ja ohjaajia tarvitaan myös muihin, kuin alla nimettyihin ryhmiin (C93 + naiset).

Flanels ry panostaa myös toiminnan laatuun. Ohjaajilta toivotaan SBV 1:n, eli valmentamisen peruskurssin läpikäyntiä. Kilpajoukkueiden valmentajilta puolestaan 1 tason, eli kahden ykköstason valmentajakurssin suorittamista.

Valmentamisen peruskurssi, SBV 1 järjestetään 17.-18.5. ja sen jatkokurssi SBJ 1 puolestaan viikkoa myöhemmin 24.-25.5.

Valmentamisesta ja ohjaamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kevään ajan kilpa- ja harrastevastaavaan. C93:n ja naisten joukkueen osalta yhteydenotot 31.3. mennessä.

Lisätiedot
Jukka Huikko
Kilpa- ja harrastevastaava, Flanels ry
jukka.huikko(a)flanels.org
040 734 7617

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse!

Paikkoja avoinna

Flanels hakee nimetysti valmentajia kahdelle seuraavalle ryhmälle. Hakemukset kilpa- ja harrastepäällikölle 31.3.2008 mennessä. Valmentajat nimeää seuran hallitus.

Flanels C93 – valmentajia, joukkueenjohtaja
Flanels C93 on seuran menestynein juniori-ikäluokka. Valmennusta täydennetään 1-3 henkilöllä kaudelle 2008-2009. Valmentajien tehtävänkuvat voidaan sopia kiinnostuneiden vahvuuksien mukaan (esim. fysiikkavalmennus tms.). Valmentajilta odotetaan vahvaa lajinäkemystä tai erikoisosaamista. Jo suoritetut opinnot tai vähintään kiinnostus SSBL 1- ja 2-tason valmentajakoulutusta kohtaan on eduksi.

Flanels naiset – valmentajia
Naiset liittyvät seuran 5. kilpajoukkueeksi tulevalle kaudelle. Valmennusrinkiin etsitään vielä 1-2 henkilöä. Alkavan kauden pääpaino on lajitekniikan sekä perustaktiikoiden opettamisessa. Valmentajien toivotaan suorittavan tai jo omaavan SSBL:n 1-tason valmentajakoulutus. Päävalmentajan osalta lähivuosien tavoitteena on 2-tason koulutus.