Valmentajakoulutusta tarjolla

Flanels ry jatkaa panostuksiaan toiminnan laadun parantamiseen. Olennainen osa tätä on ohjaajien, valmentajien, joukkueenjohtajien ym. toimijoiden kouluttaminen.

Salibandyliitto ja yhteistyössä Flanels ry ovat järjestämässä salibandyn 1-tason valmentajakoulutusta Toivakassa toukokuussa 2008.

Valmentamisen peruskurssi, SBV 1 järjestetään 17.-18.5. ja sen jatkokurssi SBJ 1 puolestaan viikkoa myöhemmin 24.-25.5.

Flanels ry vastaa valmentakoulutuksen kustannuksista, mikäli ko. henkilö on mukana seurassa ohjaajana, joukkueenjohtajana tai valmentajana.

Kursseista kiinnostuneiden pyydetään ottamaan yhteys seuran kilpa- ja harrastevastaavaan. Häneltä saat lisätietoa sisällöstä sekä käyt keskustelut millä laajuudella osallistut.

Lisätietoa mm. salibandyn valmentajajärjestelmän sisällöstä ja muista järjestelyistä on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse.

Yhteystiedot:
Jukka Huikko
Kilpa- ja harrastevastaava
jukka.huikko(a)flanels.org (miel. email)
040 734 7617

1-tason suorittaneet

Ne Flanelsin valmentajat, jotka ovat suorittaneet 1-tason kokonaisuudessaan seuran aiemmilla kursseilla, voivat ilmoittaa halukkuudestaan edetä 2-tasolle.

Yhteys kilpa- ja harrastevastaavaan. Kursseille lähetettävien määrästä päättää myöhemmin seuran hallitus. Se voisi olla 1-3 henkeä.