Valmentajakoulutuksen II osa torstaina 3.12.

Flanelsin kuluvan kauden valmentajakoulutukset päättävä toinen iltama pidetään torstaina 3.12. Joutsan Oravakiven ABC-asemalla klo 18.15 alkaen. Koulutukset ja ruokailu ovat ilmaisia seuran jäsenille. Seuran omien ohjaajien, valmentajien ja joukkueenjohtajien ei tarvitse ilmoittautua tilaisuuteen.

Myös seuran ulkopuoliset ovat tervetulleita (ruokailu omakustannehintaan). Seuran ulkopuolisten toivotaan ilmoittautuvan etukäteen jukka.huikko(a)flanels.org.

Ohjelma:

18.15-19.15 Maalivahtien valmentaminen, Ville Puro
19.15-19.45 Ruokailu
19.45- n. 20.30 Pelin analysointi, Jukka Huikko

Flanelsin maalivahtivalmentajana toimiva Ville Puro antaa kilpa- ja harrasteryhmien seuratoimijoille eväitä tähän valmentamisen erikoisalaan, josta vain todella harvalla on kokemusta tahi tietämystä. Puron luennolla käydään lävitse maalivahtipelaamisen perusteet sekä joitakin maalivahteja palvelevia harjoitteita. Keskustelua käydään siitä, miten maalivahdit tulisi huomioida harjoittelua suunniteltaessa. Mahdollisia kysymyksiä voi toimittaa etukäteen jukka.huikko(a)flanels.org.

Flanelsin kilpa- ja valmennusvastaava Jukka Huikon johdolla käydään läpi pelin analysoimisen perusteita. Käymme läpi muun muassa sitä, mitkä ovat käytännöllisiä ja helposti toteutettavia metodeja, joilla saadaan kerättyä luotettavaa ja tarvittaessa vertailukelpoista tietoa joukkueen pelaamisesta. Ja mitä johtopäätöksiä em. tiedoilla voi tehdä ja mitä ei. Entä miten analyysi voisi auttaa pelitilanteessa, harjoittelun suunnittelussa tai pelitaktiikoiden valinnassa.

Tervetuloa!

Lisätiedot:
Jukka Huikko
Kilpa- ja valmennusvastaava
Flanels ry
jukka.huikko(a)flanels.org