Uutisia pelaaja- ja valmentajarintamalta

Ilari Ahonen (s. 1994), Niko Rantanen (s. 1993) ja Santeri Åkman (s. 1995) palaavat Flanelsin miesjoukkueen vahvuuteen. Kaikki ovat Flanelsin historian parhaan juniorijoukkueen, 93:n, kasvatteja.

”Iikku” ja Rantanen edustivat Flanelsin B-poikia viimeksi toissa kaudella. Viime kausi sujui välivuoden merkeissä. Molemmat ovat hyviä peliä tekeviä puolustajia, jotka kykenevät pelaamaan tarvittaessa hurjiakin minuutteja. Ahosella ja Åkmanilla on puolestaan kokemusta myös 95-ikäluokan SM-sarjasta takavuosilta, jossa Flanels oli vuoden verran mukana.

Åkman jatkaa pelejään juniori-ikäluokissa myös Kotkassa, jonne hän siirtyi viime kaudeksi. Åkman pelaa Flanelsissa ensi kaudella rinnakkaisedustuksen turvin. Pelipaikaltaan Åkman on hyökkääjä.

Flanels-miesten joukkueeseen on parhaillaan vireillä myös joukko muita pelaajaneuvotteluita ja näyttää, että oranssinutut saavat varsin kilpailukykyisen joukkueen kasaan. Lisää tiedotetaan, kunhan asiat ratkeavat. Joukkue nousi IV divisioonaan viime kauden päätteeksi.

Naisten valmentajaporras varmistunut

Flanelsin naiset puolestaan pelaavat ensi kaudella II divisioonaa, jonne nousu tuli myös viime kauden päätteeksi.

Joukkueen valmennusporras uudistuu ensi kaudeksi, sillä pitkään vastuutehtävissä toiminut Vesa Hurri on ainakin alkukauden sivummalla työ- ja perhesyiden johdosta.

Flanels on hakenut laajalti koko kevään ja kesän sopivaa valmennusporukkaa. Sopimukseen on päästy ja kaudelle 2012-2013 on päävastuun kantava valmennuskaksikko löytynyt. Flanels tiedottaa naisten valmentajista torstaina 26.7. seuran vuosikokouksen yhteydessä.

Naisten valmentajaryhmää täydettäneen vielä syksyn aikana.

Pasi Kuusinen C1-poikien luotsiksi

Myös Flanelsin C1-poikien valmennukseen tulee uusia kasvoja. Kokenut, Flanelsissa pitkään valmentanut Pasi Kuusinen tulee Jukka Huikon rinnalle C1-poikiin.

Keväästä alkaen mukana ringissä on ollut myös Jari Vuopio, joka tulee ottamaan entistä suurempaa roolia poikien juoksu- ja oheisharjoittelussa.

Nico Tarhanen ohjaa maalivahteja

Seuran maalivahtivalmennukseen ottaa osaa puolestaan leivonmäkinen Nico Tarhanen, joka veti jo keväällä koulutuspäivän veskareille.

Tulevan kauden aikana Nico tulee vetämään kaksi-kolme vastaavaa tapahtumaa.