Uusi joukkue SSBL:n sarjaan – vielä pääset mukaan

Flanels tuo uuden juniorijoukkueen Salibandyliiton sarjoihin, kun F2-pojat, eli vuosina 2008 ja 2009 syntyneet pojat lähtevät mukaan Päijät-Hämeen alueella pelattaviin sarjapeleihin. Kyseinen ryhmä on ollut pari-kolme vuotta kasassa Salibandykoulun ryhmänä ja pelannut ns. harrastesarjaa.

Joukkue aloittaa syyskauden toiminnan perjantaina 9.9. klo 18.00 Joutsan liikuntahallilla, jatkamme n. klo 19.30 saakka.

Seuran sisäinen vuorojako ei vielä ole kaikilta osin vielä valmis, mutta F2:t tulevat harjoittelemaan todennäköisesti perjantaisin sekä vaihtelevasti myös maanantaisin. Muutokset mahdollisia syksyn aikana!

Lisäinfoa luvassa avauskerralla, jossa toivomme myös vanhempien olevan sikäli paikalla, että jaamme infokirjeen. Otamme käyttöön mm. Nimenhuuto-palvelun. Varsinainen vanhempien tapaaminen järjestetään myöhemmin.

Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia! Etupäässä joukkue on tarkoitettu 2008 ja 2009 syntyneille, mutta yksittäisiä 2007 tai 2010 syntyneitä voidaan ottaa mukaan, mikäli ryhmä on heille tarkoituksenmukainen.

Lisäksi etsimme joukkueeseen vanhempien joukosta joukkueenjohtajaa. Myös ohjaus- ja valmennustehtäviin mahtuu vielä mukaan.

Lisätiedot:
Jukka Huikko
jukka.huikko(a)flanels.org