Uusi hallitus on järjestäytynyt

Flanels ry:n uusi hallitus on pitänyt tänään tiistaina 13.8.2019 järjestäytymiskokouksen. Asialistalla oli lukuisia kauden 2019-2020 valmisteluun liittyviä asioita.

Hallitukseen valittiin vuosikokouksessa 25.7. puheenjohtajaksi Pekka Huikko sekä jäseniksi Maiju Maunula, Marja Kuurne, Jukka Huikko, Tatu Kiiski, Arto Vainiomäki, Ilari Suuronen ja Tuukka Jussila. Edellä mainituista Suuronen ja Jussila ovat hallituksessa uusia jäseniä.

Järjestäytymiskokouksessa hallitus tarkensi työnjakoaan seuraavasti:

Seuran varapuheenjohtajaksi nousee Ilari Suuronen, joka vastaa samalla salibandyn kilpatoiminnasta.

Pääsihteerinä jatkaa Marja Kuurne, jonka vastuualuetta on seuran taloushallinto.

Tuukka Jussila vastaa puolestaan salibandyn turnaustoiminnasta toimien seuran turnauspäällikkönä. Jussila tulee toimimaan alkavalla kaudella myös seuran toisena palkattuna ohjaajana.

Tatu Kiiski edustaa hallituksessa miesten joukkuetta ja Maiju Maunula naisten joukkuetta. Myös juniorijoukkueiden edustus on hallituksessa muiden jäsenten kautta.

Hallituksen rivijäseninä toimivat Jukka Huikko ja Arto Vainiomäki.

Hallituksen ulkopuolelta sihteerinä kokouksissa toimii seurakehittäjä, toiminnanohjaaja Jonna Keihäsniemi.

Muina asioina hallitus käsitteli kokouksessaan muun muassa seuran sisäistä salivuorojakoa, seura-asuasiaa, erilaisia yhteistyökuvioita sekä ylipäätään kauden 2019-2020 käynnistymiseen liittyviä asioita.

Salibandyn harrastetoiminnan ryhmät pyritään saamaan käyntiin syyskuun 2. viikolla. Tästä tiedotetaan kuitenkin vielä erikseen. Ongelmallista on, kun syksyn salivuorojaosta on vasta alustava tieto.

Lisätiedot:

Pekka Huikko, puheenjohtaja
Jonna Keihäsniemi, seurakehittäjä, toiminnanohjaaja