Tyttösählyn ennakkoinfo to 22.8. klo 18

Flanels järjestää tyttösalibandyn ennakkoinfon ja keskustelutilaisuuden torstaina 22. elokuuta 2019 klo 18 Joutsan liikuntahallin eteisaulassa.

Tilaisuus on tarkoitettu eskari-ikäisestä lukioikäisiin saakka. Nuorimpien osalta tilaisuuteen toivotaan osallistuvan myös vanhempien.

Tyttösalibandyn haasteena on ollut, että tyttöjen määrä eri ikäluokissa on vaihdellut vuosittain hyvin voimakkaasti. Esimerkiksi viime kaudella tyttöjen määrä osassa harrasteryhmiä kasvoi kauden aikana voimakkaasti.

Toiminnan kehittämisen ja mielekkyydenkin kannalta tavoiteltavinta olisi, että seura saisi perustettua mahdollisimman monta tytöille tarkoitettua omaa ryhmää.

Myös toiminta ja osallistuminen osana poikaryhmiä, eli sekaryhminä on mahdollista. Myös tällöin osa toiminnasta voidaan eriyttää tyttöjen omaksi.

Lisäksi olisi mahdollista osallistua matalan kynnyksen harrastesarjatoimintaan siten, että turnauksia olisi vain muutamia vuodessa. Asiaa selvitetään siksi, koska viime keväänä sarjatoiminnasta kiinnostuneita tyttöjä oli mukana poikien sarjoissa yllättävän paljon.

Seura toivoo tilaisuuteen mahdollisimman runsasta osanottoa. Tilaisuuden annin perusteella Flanelsilla on myös mahdollisuus vielä rukata alkavan kauden ryhmäjakoakin.

Tilaisuuden pdf-mainos.

Lisätiedot:

Jonna Keihäsniemi
Seurakehittäjä
jonna.keihasniemi(a)flanels.org
040 747 9381