Tukku harjoitusotteluita sunnuntaina

Joutsan liikuntahallilla pelataan tulevana sunnuntaina tukku salibandyn harjoitusotteluita. Tilanne on sikäli harvinainen, että kentällä esiintyvät nyt perätysten sekä Flanelsin ykkös- että kakkosjoukkueet.

Vieraaksi saadaan laukaalainen, viime aikoina runsaasti harjoitusotteluita pelannut nousijajoukkue Blasters, joka pelaa Flanels I tavoin 3. divisioonaa tulevalla kaudella. Vastustajaa on ennakkoarvioissa veikattu jopa kolmosen kärkikahinoihin. Oli miten oli, Blasters on etenkin Flanels I mieluinen vastustaja, sillä ”B:n” pelitapa on hyvin organisoitu ja miehiä on ringissä riittävästi vauhdikkaaseenkin peliin. Flanels I kapteenin A. Vainiomäen sanoja lainaten, ”näissä otteluissa saa vastinetta sarjamaksuille”.

Toinen vieraista on puolestaan IV divisioonaan valmistautuva L-Bandy, sekin Laukaasta. Tämä nippu on valitettavasti tuiki tuntematon. Mielenkiintoa herättää kuitenkin Korpilahden Martin ex-pelaajien, Flanels I edustavan Olli Weijon sekä torstaina julkistetun ”pelaajakaupan” myötä L-bandyä edustavan Pasi Haaralan kohtaaminen. Pasi tosin nähtäneen mahdollisesti maalivahdin roolissa, kun vielä 2000-luvun alussa mies oli yksi Keski-Suomen alasarjojen ehdottomia tähtiä kenttäpelaajana.

Flanelsin edustusmiehistö on viime viikot keskittynyt harjoituksissa omaksumaan muutamia kokonaan uusia pelitapoja ja kertaamaan vanhoja. Uusista ideoista kokeiltaneen viikonloppuna joitakin, mutta pääpaino on viisikkopelin rutinoittamisessa. Joukkueen nuoremmalle kaartille ottelut toimivat puolestaan näyttöpaikkana kahden viikon kuluttua alkavaa runkosarjaa ajatellen, sillä taistelu pelipaikoista tulee olemaan kova.

Flanelsin kakkosnippu kohtaa puolestaan aivan eri tasoiset vastustajat kuin kauden kahdessa aiemmassa harjoitusottelussaan, joissa vastassa on ollut vitosdivarin joukkueita. Suurin mielenkiinto kohdistuukin I joukkueesta II siirtyneeseen kolmikkoon Antti Nieminen, Pekka Soilu sekä pelaajavalmentaja Kari Kuurne. Katsomosta kannattaa seurata myös 89-junnuista siirtyneen Miikka Elfvengrenin sekä kokonaan uuden kasvon Vesa Virtasen otteita, jotka molemmat ovat osoittautumassa vahvistuksiksi joukkueelleen.

Otteluohjelma

10:30 Flanels I – Blasters
11:30 Flanels II – L-Bandy
13:30 Flanels II – Blasters
14:30 Flanels I – L-Bandy

Harjoitusotteluihin on vapaa pääsy – tervetuloa!