Toimitsijavuorojen jako 2014–2015

Flanelsin toimitsijavuorojen jako uudistuu kaudelle 2014-2015. Toimitsijatehtävät koskettavat Flanelsin miehiä, naisia ja B-poikia. Uuden jakotavan mukaiset vaiheet ovat seuraavat:

VAIHE 1) Pelaajat ilmoittavat esteellisyyksistään ja toiveistaan su 28.9.2014 klo 12 mennessä os. toimisto(a)flanels.org. Esteellisyyksissä huomioidaan mm. omat turnaukset sekä työ- ja perhe-esteet. Voit esittää myös toiveita, mutta niitä voidaan toteuttaa vain hyvin rajoitetusti.

VAIHE 2) Viikolla 40 julkistetaan kauden 2014–2015 toimitsijavuorot. Osa pelaajista sijoitetaan a) jo vahvistettuihin turnauksiin ja osa varataan b) vielä vahvistamattomiin turnauksiin (listassa maininnalla ”varaus”).

2b:n mukaisiin turnauksiin sijoitettavat joutuvat varautumaan vielä mahdollisiin muutoksiin, joita voi sarjaohjelmia laadittaessa tulla.

Idea on edelleen, että vahvistetun vuorojaon jälkeiset muutokset tulee tehdä itsenäisesti ja (huom. uusi käytänne) myös hyväksyttää turnauspäälliköllä.

Turnauskalenteri löytyy täältä. Huomioikaa myös ne kalenterin mukaiset päivät, joille ei vielä ole osoitettu turnausta – melkolailla kaikille päiville osuu joku turnaus! Kevätkaudelle saattaa tulla myös vielä varaamattomille päiville lisäturnauksia mm. juniorien jatkosarjoista. Mikäli sinulla on mahdollisuus tehdä toimitsijavuoro viikonloppuina ilman suurempia rajoitteita, niin olemme kiinnostuneita myös tästä tiedosta!!!

Toimitsijavuorot koskettavat siis miehiä, naisia ja b-poikia. Kilparyhmien valmentajatehtävissä ja muissa aikaa vaativissa seuran vastuutehtävissä toimivat pyritään vapauttamaan toimitsijavuoroista.