Tiikerit Äänekoskella

Tiikerit lähtivät kauden toiseen turnaukseen Äänekoskelle hieman puolikuntoisena. Äänekkäät yskimiset ja nenästä vuotava räkä vaihtopenkillä kertoivat että täydellä ryminällä ei peleihin voitu lähteä. Äänekosken suuri kenttäkään ei ollut meille eduksi.

Ensimmäinen peli taitavaa Jyväskylän O2:a vastaan näytti mikä on päivän kunto. Kovalla liikkeellä ja tilan pois saamisella vastustajalta olisi peli ollut tasaisempi. Maalinteossa Flanelsilta onnistui vain Riku Hokkanen kun Atte Heinonen syötti uransa avauspisteet. Peli ansaitusti tyylikkäästi ja puhtaasti pelaavalle O2:lle 5-1.

Toisena vastaan tuli Happeen -98 syntyneitä tyttöjä. Kokoero joukkueissa oli valtava ja tämä selvästi jännitti poikia pelin alussa. Tytöt olivat jo useamman maalin johdossa, kunnes pallo saatiin vihdoin muutaman kerran myös Happeen maaliin. Loppukiri ei riittänyt, joten tytöt veivät pisteet maalein 5-3. Flanelsin maalareina toimivat Markus Nieminen, Mikko Kärnä sekä Riku Hokkanen.

Kolmas peli kotijoukkue Urhoa vastaan oli tasainen. Markus Nieminen otti ohjat käsiinsä ja johdatti joukkueen hienoon 4-2 voittoon ollen mukana kaikissa tehdyissä maaleissa tehopistein 2+2. Muut maalintekijät olivat Atte Heinonen ja Mikko Kärnä.

Jo tässä vaiheessa on jokainen pelaaja saanut tehopisteitä. Tämä kertoo siitä, että kasassa on tasainen porukka, jolla on hyvä yhteishenki. Kunhan kaikki ovat täydessä pelikunnossa ja saadaan loputkin pelaajat mukaan peleihin, on vastustajalle tiukat paikat tämän porukan kanssa. Se nähdään jatkossa.

Turnaustilastot

Äänekoski 18.9.2011
Flanels Tiikerit – O2 1-5
Happee Tytöt – Flanels Tiikerit 5-3
Urho – Flanels Tiikerit 2-4
peliaika 2 x 12 min

Kokoonpano

Tiikerit
Eetu Oksanen 0+0
Markus Nieminen 3+3
Oskari Oittinen 0+0
Leevi Halttunen (mv kaikki pelit) 0+0
Riku Hokkanen 2+1
Mikko Kärnä 2+1
Atte Heinonen 1+2
Toni Toivonen 0+1

Poissa joukkueesta:
Eetu ”Edi” Oksanen
Matti Nurminen

Kentälliset turnauksessa

Tiikerit

Hyökkäys:
Riku Hokkanen – Mikko Kärnä – Markus Nieminen – Atte Heinonen

Puolustus:
Oskari Oittinen – Eetu Oksanen -Toni Toivonen

Jatko

Kumpikin E00-joukkue pelaa seuraavan kerran Jyväskylän Huhtasuolla 8.10.