Tiikerilauma jäi pisteittä Hämeenkoskella

Matka läpi tuulen ja tuiskun Hämeenkoskelle ei tuonut pisteitä ”Tiikerit” -lempinimen saaneelle Flanels-laumalle. Näin neljän ottelun tappioton putki katkesi.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli edellisessä turnauksessa voitettu HU-46. En tiedä mitä oli tapahtunut turnausten välissä, mutta nyt hollolalaiset olivat selvästi oranssipaitoja parempia lähes kaikessa. Vastustaja liikkui paremmin, laukoi terävämmin ja esti joutsalaisten pelin taitavasti.

Vain Mikko Nummela ja Jiro Heino onnistuivat ohittamaan vastustajan maalivahdin. Mikko laukoi Teemu Karellin syötöstä hienon kääntölaukauksen kaventaen lukemiksi 1-2.
Jiro teki maalinsa jo tutuksi tulleella tavalla: pallonriisto puolustusalueella, nousu ja laukaus maaliin.

Toisessa pelissä vastassa oli yksi lahtelaisista joukkueista, Sbandy 2000 Mustat. Edellisessä kohtaamisessa he olivat selvästi Tiikereitä parempia voittaen 6-1.

Otteluun lähdettiin uudella asenteella ja se näkyi pelin alussa. Tuttu taistelutahto oli palannut ja Tiikerit näyttivät kyntensä. Avausmaalista vastasi Matti Nurminen, joka hieman onnekkaasti sai pallon lahtelaisten maaliin.

Vastustajan vapaalyönti tasoitti pelin, mutta erän puolen välin jälkeen hyvät laukaukset veivät Flanelsin jo 3-1 johtoon. Ensin ajassa 8.20 laukoi maalin Aksel Nicklen Jerry Järvisen esityöstä. Vain viisi sekuntia tämän jälkeen laukoi Mikko Nummela lukemiksi 3-1.

Toinen erä aloitettiin Flanelsin johdossa 3-2, kun vastustaja pääsi vielä kaventamaan erän lopussa.

Pelinloppu olikin hieman vaikeampaa ja vastustaja pääsi tekemään maaleja tasaiseen tahtiin. Ja kun toinen pää pysyi puhtaana, ei ole vaikea arvata miten lopuksi kävi. Ottelun viimeinen maali tuli omasta harhasyötöstä maalin eteen ja Sbandy voitti lukemin 3-6.

Kokemusta saatiin kovasti, kuten Suomen Olympiaryhmä Vancouverissa. Jälkimmäisen pelin aikana saimme osaksemme myös ikävänpuoleista huutelua katsomosta erään vastustajan joukkueen pelaajilta. Huudot ”ootte ihan paskoja”, ”ootte huonoja” pitäisi karsia tämänikäisiltä pois. Kummastuttaakin kovasti, että mitä miettivät ne kaksi aikuista ihmistä, jotka istuivat näiden huutavien poikien vieressä? Eroaako kaupunkikasvatus todellakin näin paljon maaseudusta?

Ja mitä siihen huonouteen tulee, niin on pakko mainita, että me voitettiin nuo huutelevat pojat….

Turnaustilastot

21.2.2010 Hämeenkoski
HU-46 – Flanels 5-2
Flanels – Sbandy 2000 Mustat 3-6

Kokoonpano
Mikko Nummela 2+0
Jiro Heino 1+0
Valtteri Porras 0+0
Leevi Halttunen (mv Sbandy -ottelussa) 0+0
Matti Nurminen 1+0
Jerry Järvinen 0+1
Oskari Oittinen 0+0
Jesse Järvinen 0+0
Eetu Oksanen 0+0
Kalle Kaitamäki 0+0
Mikko Kärnä 0+0
Valtteri Weijo 0+0
Teemu Karell 0+1
Markus Nieminen 0+0
Aksel Nicklen (mv HU-46-ottelu) 1+0

Poissa tällä kertaa
Riku Hokkanen
Nuutti Rautio
Eemeli Sarvilinna

Jatko

Seuraavan kerran pelataan ilmeisesti Hollolassa, tieto tarkentuu kun saadaan otteluohjelma tarkistettua.