The Kossu Show!

Flanels I kykeni pitkästä aikaa tasapainoiseen esitykseen läpi turnauksen sunnuntaina Killerillä, vaikka maalinteko meinasi tuottaa suurta tuskaa. Puolustus- ja karvauspelaaminen oli kuitenkin tiivistä. Tuloksena oli 2-2-tasapeli Pust Pitostin kanssa ja 3-2-voitto SS Origosta.

PP-pelistä olisi ollut kehitettävissä voitto ja Origosta reilumpikin voitto, mutta maalipaikoilla terävyys tahtoi kadota. Erityisesti ohi kiitäneiden ja peittoon jääneiden vetojen määrä oli suuri. Tähän kun Flanels saa korjauksen, on peli vielä mallillaan.

PP-ottelussa vihulainen osui alivoimalla ja kertaalleen vastaiskusta. PP:n tasoitus syntyi harmillisesti päätöserässä. Flanelsin maaleista vastasivat Köpä Kuurne ja Antti Tonteri. Origo-ottelussa maaleista vastasivat puolestaa Ilpo Suuronen kahdesti ja voittomaalista Jupe Kosonen, joka myös syötti PP-ottelun molemmat maalit.

Sunnuntain pistesaalis oli kelpo, sillä Flanels oli liikkeellä vain kahdella kentällisellä. Pitkäaikaispotilas Hurrin lisäksi loukissa oli Henkka Suuronen, jonka polvi ärtyi ”ahosmaisesti” lauantain treenien jälkeen. Aba Saari oli isolla kirkolla ja BB-Flanelsin pojat junnariturnauksessa.

Koko jalkeilla ollut rosteri ansaitsee tällä kertaa kehut: nyt oli ilmettä tekemisessä. C95:n sm-sarjaa pelaavan Jupe Kososen (1+2) debyytti ei olisi paremmin voinut sujua. Myös Mikko Mäkinen oli maalivahtiosastolla vakuuttava.

Turnaustilastot

21.2.2010 Killeri
PP – Flanels 2-2 (x-x, x-x, x-x)
Flanels – SS Origo 3-2 (x-x, x-x, x-x)
Peliaika 3 x 15 min tehoton

Kokoonpano
I Suuronen Ilari
I Weijo Olli
I Soilu Pekka
I Huikko Pekka
I Vainiomäki Arto (c)
II Kuurne Kari
II Tonteri Antti (a)
II Kosonen Juha
II Gyldén Riku (a)
II Kärnä Olli
Mv. Mäkinen M. 4 pm.
Mv. Sorsa Santeri, ei peliaikaa

Ei kokoonpanossa
Suuronen Henry, loukkaantunut – alavartalovamma
Hurri Vesa, loukkaantunut – ylävartalovamma
Saari Antti, terve
Kiiski Tatu, terve – B-jun. pelit
Kosunen Jarkko, terve – B-jun. pelit
Keihäsniemi Riku, terve – B-jun. pelit

Jatko

13.3.2010 Joutsa
10:00 Flanels – SBS Horna
19:00 Happee III – Flanels