Taas C2-pojille 4 pojoa !

C2-pojat matkustivat su 8.2.2015 Imatralle saakka kohtaamaan PyY:n ja Sudet. Tavoitteeksi asetettiin 4 sarjapistettä ja vähempään ei tyydytä.

Ensimmäinen peli oli PyY.tä vastaan. Ottelu alkoikin oranssipaitojen hallinnassa pallon pyörittyä vain vastustajan päässä. Jo ajassa 0.54 Oskari Oittinen näki  hienosti vapaan paikan hakeneen Eetu Oksasen, joka tälläsi pallon suoraan syötöstä maaliin. Minuutti tämän jälkeen vastustaja rokotti maalilla. Tästä herättiin ja saatiin taas mylly käyntiin. Ensimmäinen erä oli oikea maalikimara, maaleja syntyi yhteensä 9, vastustajalle kolme ja meille 6. Mikko Nummela onnistui tässä erässä tekemällä 2 maalia. Myös nopsajalka Toni Toivonen teki kaksi maalia karvaustyönsä päätteeksi. Edellisistä maaleista Jesse Järvinen sai 2 syöttöpistettä. Myös parivaljakko Oittinen-Hokkanen Riku oli liikkeellä jälleen ja tehtailivat yhden maalin.

Toisessä erässä tehtiin 3 maalia, jotka tekivät Simo Tamminen, Riku Hokkanen ja Mikko Nummela. Toisen erän loppuun vastustaja sai lähivaparin, josta iskivät pallon maaliin satavarmasti. Tässä ei onnistuttu merkkaamaan pelaajia ja muuri oli asettautunut ”tyhmästi”.

Kolmas erä alkoi maalivahti Aksel Nicklenin pitkällä heitolla Tonille, ja ei ollut epäilystäkään etteikö Toni pistäisi palloa maaliin. Parivaljakko Oittinen-Hokkanen liikkui tässäkin erässä pyörremyrskyn lailla ja onnistuivat yhteistyöllään kolmella maalilla. Muut onnistujat tässä erässä olivat Jerry Heino, Simo Tamminen ja Mikko Nummela. Tässä erässä vastustaja iski yhden maalin, missä taaskin syynä puolustuspään merkkausvirhe. Loppulukemat ansaitusti oranssipaidoille 5-15.

Kentälliset:

Kenttä 1

Aatu Tapper-Riku Hokkanen-Oskari Oittinen                                                                                               Eetu Oksanen-Atte Heinonen

Kenttä 2

Jesse Järvinen-Mikko Nummela-Toni Toivonen                                                                                         Jerry Heino-Simo Tamminen

5.pakki Leevi Halttunen

maalivahti Aksel Nicklen

Tilastot:

Oskari Oittinen 0+5

Jesse Järvinen 0+5

Mikko Nummela 4+0

Riku Hokkanen 4+0

Toni Toivonen 3+1

Simo Tamminen 2+0

Jerry Heino 1+1

Eetu Oksanen 1+0

Aatu Tapper 0+1

Aksel Nicklen 0+1

 

Päivän toinen kamppailu oli Susia vastaan, jolle taisimme olla jo ennakkoon liian kova pala purtavaksi, koska eivät olleet meistä maininneet mitään ennakkoraportissaan. Ennakkoon oli jo tiedossa että tämä olisi päivän kovempi peli.

Jo ensimmäisen erän alussa huomattiin että Susien karvaus oli todella matalalla, näin ollen pakki Atte Heinonen pääsi nousemaan helposti ja teki omalla hienolla suorituksellaan avausmaalin. Tämän jälkeen vastustaja tasoitti pelin 1-1. Tässä erässä nähtiin myös Oskarin ja Eetun ”silmäpeli”, kun Oskari syötti kulmasta vapaana olevalle Eetulle joka pamautti pallon pömpeliin.

Toiseen erään ei paljon merkintöjä tullut. Yhden maalin sai aikaiseksi Eetu-Aatu parivaljakko. Tähän erään Mikko sai 2 minuutin rangaistuksen, mutta Flanelsin alivoima toimi kuin unelma ja oranssipaidat hallitsivat peliä tuon 2 minuutin ajan, ja oma maali säilyi puhtaana ja itseasiassa pallo pyöri enemmän vastustajan päässä.

Kolmannen erän maalit menivät tasan 3-3. Rikun riisto, Oskarin kantti ja Tonin rysty, siinä tämän erän saldo. Peli oli tiukka, mutta Flanelsin hallussa. Vastustajan maalit tulivat omista merkkausvirheistä, tästä tuleekin siis seuraavien viikkojen harjoitusteema.

Hyvissä mielin 4 pisteen kanssa kotimatkalle.

Kokoonpanot suunnilleen samat kuin ekassa pelissä.

Tehot:

Eetu Oksanen 2+0

Atte Heinonen 1+1

Oskari Oittinen 1+1

Riku Hokkanen 1+0

Toni Toivonen 1+0

Aatu Tapper 0+1

Mikko Nummela 0+1

 

Seuraava turnaus jo 15.2 Sysmässä, missä vastaan saadaan aina kova BB-88 sekä Voima.