Superlauantai luvassa- peräti kolme joukkuetta avaa kautensa!

Junnut aluesarjaan

Tulevana lauantaina peräti kolme seuran joukkuetta aloittaa pelinsä. Tälle vuodelle pitkästä aikaa liiton kilpasarjaan lähtee 2007-2010-ikäluokista koostuva joukkue. D2-poikien joukkue matkaa Kaakkois-Suomen alueen haastajasarjan peleihin Lahteen Salpausselkähalliin, jossa klo 11 vastaan asettuu MäVi Mäntyharjulta. Klo 14 alkavassa ottelussa vastassa on puolestaan KaPa-51 Kangasniemeltä.

Klo 11.00 MäVi- Flanels
Klo 14.00 Flanels- KaPa 51

Linkki liveseurantaan!

Miehet kotihallissa

Takaisin Keski-Suomen piiriin siirtynyt miesten joukkue avaa kautensa V-divisioonassa lauantaina kotihallissa. Jalkeilla on nippu tuttuja pelimiehiä, joista osa tekee paluun peliareenoille pienen tauon jälkeen. Joukkueen iskukyky näin kauden alla on aina pieni arvoitus, mutta rutinoitunut miehistö osaa jo olla ottamatta turhia paineita tässä kohtaa.
Jyväskylän ympäristössä on perinteisesti ollut kovia pelimiehiä aladivareissa asti, joten otteluista voi hyvinkin kehkeytyä viihdyttäviä vääntöjä.

10:00 SBJ Vaajakoski – Flanels
16:00 Flanels – SC Luppo II

Linkki liveseurantaan!

Naiset Killerillä

Uudelle sarjakaudelle lähdetään ennakko-odotusten mukaisesti sarjatasoa ylempää. Kolmosdivarin kutoslohko käynnistyy lauantaina 10.10. Killerin liikuntakeskuksessa iltapeleillä, joissa vastaan asettuvat tutut kilpakumppanit MuurY ja SC Luppo. Muutoinkin lohko on pullollaan tuttuja vastustajia ja tämä varmasti takaa riittävän tunnetason jokaisessa ottelussa.

Naisjoukkueen rosteri on pysynyt lähes ennallaan verraten edelliskauteen ja poisjääneiden tilalle on löydetty tarvittavat vahvistukset lähiympäristöstä. Paluun oranssipaitaan tälle kaudelle tekevät Hilla Salmio ja Viivi Hotti, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat jo kokeneita pelureita ja valmennukselle varsin toivottuja vahvistuksia. Lisäksi ovi on jätetty raolleen myös useammalle pelurille, jotka edelleen pohtivat uransa jatkoa.
Joukkue on harjoitellut tunnollisesti ja iloisella ilmeellä läpi kesän, joka lupaa hyvää syyskautta silmällä pitäen.

Epäilykselle tukea antavat hyvin sujuneet harjoituspelit. Joukkueen pre-seasonilla onkin keskeisenä teemana ollut pelivalmiuden löytäminen jo sarja-avaukseen ja sen myötä laadukkaampi suoritustaso läpi kauden. Ennakkokaavailuissa joukkueen vahvuutena onkin edelleen tasaisuus, sillä kaikista ketjuista löytyy tarvittava määrä osaamista pistetehtailuun. Milli Löfgrenin hymy ei myöskään helpolla hyydy tolppien välissä,
joten joukkue on enemmän kuin valmis tositoimiin, kun pilli soi lauantaina.

Klo 16.00 MuurY- Flanels
Klo 19.00 Flanels- SC Luppo

Linkki liveseurantaan!