Suojalaseista ja shortseista

Salibandyn suojalasien hankinta on mahdollista seuran kautta. Hankinnan toteutustapaan on tullut muutos siihen nähden, mitä D- ja E-poikien vanhempien palavereissa on kerrottu.

Exel ei yllättäen pystykään toimittamaan tarvittavaa määrää suojalaseja, joten Flanels on tältä osin vaihtanut hankintakanavaa. Exelin meneillään olevasta seuratilauksesta on erillinen oma uutinen.

Korvaavaksi suojalasiksi tulee Fat Pipen malli, jota on saatavilla jr- ja sr-kokoisena.

Uusien suojalasien tarve tiedustellaan tänään perjantaina 25.9. D- ja E-poikien harjoituksissa. Seura tilaa sitten hieman reilumman satsin. Suojalasien saavuttua siitä ilmoitetaan sähköpostitse ja ne lunastetaan harjoituksissa. Ne ketkä ovat ilmoittaneet tarvitsevansa /tilaavansa lasit jo ennakkoon, ei tarvitse enää reagoida mitenkään.

Suojalasien arvioitu hinta on tällä hetkellä n. 18 euroa /kpl. Se saattaa vielä hieman elää tilausmäärän koon mukaan.

Käyttäminen pakollista

D- ja E-poikien vanhemmat ovat kausipalavereissa sopineet, että em. ikäisten pelaajien on pakko käyttää suojalaseja sekä peleissä että harjoituksissa.

Peliasun shortsit

Exelin shortsia, jota on käytetty seuran peliasun shortsina, ei ennakkotiedoista poiketen ole enää saatavilla.

Peliasuun soveltuu mikä hyvänsä shortsi, kunhan sen väri on musta. Muiden seurojen ja esim. mainoksilla varustettuja pelishortseja ei saa käyttää.

Sport in Joutsasta saatavilla käypiä mustia shortseja.