Sarjakausi alkaa!

Flanels I, II ja C93-pojat käynnistävät viikonvaihteessa salibandy sarjakauden 2007-2008. Kausi jatkuu aina maaliskuulle, mahdollisesti jopa huhtikuulle saakka.

Flanels I isännöi lauantaina kotiturnausta Joutsassa, jossa se kohtaa laukaalaisen Blastersin klo 11.00 sekä vaajakoskelaisen Probellin klo 16.00.

Hyökkäykseen Flanels saa jalkeille kaikki pelaajansa, mutta puolustuspäässä on hieman lieviä loukkaantumishuolia. Antti Tonteri ja Olli Weijo pelannevat alavartalovammojen vuoksi mahdollisesti vain ottelun mieheen. Alavartalon vammasta myöskin kärsinyt Antti Saari sen sijaan on todennäköisesti pelikuntoinen. Puolustajista sivussa on myös Jonathan Slant.

Flanels II matkaa lauantaina Vaajakoskelle, jossa se kohtaa jko 16.00 muuramelaisen Elet Repusin ja klo 18.00 Lutakon Pallopojat. Oranssipaidat saavat jalkeille tiettävästi koko kokoonpanon.

Flanelsin C93-pojat isännöivät turnausta Joutsassa sunnuntaina. Avausottelu on samalla ”mestarien kohtaaminen”, sillä vastustaja Sbandy (klo 10.00) on viime kauden aluemestari ja Flanels toissa kauden. Klo 13.00 Flanels kohtaa Crackersin.

Flanelsin C93-pojilta varmuudella sivussa on lomamatkan vuoksi puolustaja Joel Lahti. Lisäksi joukkueessa on ollut pientä kiertosairastelua, mikä saattaa rokottaa vielä kokoonpanoa.