Sarjakärkeä kaatui!

Flanelsin kakkosjoukkue nappasi lauantain kotiturnauksessaan kaksi kovaa päänahkaa salibandyn V divisioonan kärjestä. Avausottelussa kaatui Muuramen Yritys II maalein 4-2. Iltaottelussa O2 II irtosi voitto maalipistein 5-3.

Voittojensa turvin Flanels II hivuttautui sarjansa keskikastista kärjen tuntumaan.

Voitonavain oli onnistunut puolustuspeli, jonka lukkona oli maalivahti Pekka Hahtala. Hän napsi tukun tärkeitä torjuntoja, mutta myös komensi ja ohjasi puolustusryhmitystä läpi otteluiden. Maininnan ansaitsee myös se, että valmennusjohto oli saanut kasaan kolme tasaista kentällistä, mikä takasi materiaaliylivoiman ja riittävästi juoksuvoimaa parilla kentällisellä liikkeellä olleita vastustajia kohtaan.

Molempien otteluiden ratkaisut nähtiin päätöserissä. Yritystä vastaan voittomaalin ampui Flanels-kapteeni Kerenski Virtanen laituriparinsa Pekka Soilun syötöstä. 02-ottelussa ratkaisumaalista vastasi puolestaan Teemu Sipiläinen, jolle maalipaikan tarjoili Miikka Elfvengren.

Turnaustilastot

Kokoonpano
Kuurne K. 3+1
Purojärvi J. 2+2
Sipiläinen T. 1+1
Hepola M. 1+1
Virtanen K. (c)1+0
Heino M. 1+0
Elfvengren M. 0+1
Soilu P. 0+1
Kuurne R. 0+0
Juvonen M. 0+0
Repo T. 0+0
Tenhunen T. 0+0
Nieminen A. 0+0
Repo S. 0+0
Kuusinen P. 0+0
Hahtala P. 0+0, mv

Ei kokoonpanossa
Virtanen V., terve
Tarhanen J., terve

Jatko

V divisioona jatkuu 3.2. Jyväskylän Monnarilla. Flanels II kohtaa tuolloin Diamondsin (klo 9.30) sekä SB Pommakin (11.30).