Salibandyn superviikonloppu edessä

Tammikuun viimeinen viikonloppu on todellinen salibandyn superviikonloppu, sillä liikenteessä on peräti kuusi, ellei jopa seitsemän Flanelsin joukkuetta – kaikki vierasreissuilla tosin.

La 30.1.

M35 matkaa lauantaina kauas Kontiolahdelle kauden 4. turnaukseen, jossa vastassa ovat sarjan mestarisuosikkeihin lukeutuva JoSba sekä E-ki. Bussimatka sujuu rattoisasti naapuriseura BB-88:n kanssa mennessä ja etenkin varmaan palatessa.

Lauantaina D1-pojat matkaavat puolestaan Sysmään, jossa vastassa ovat BB-88 ja HaNMKY. Ensimmäinen peli alkaa klo 10, joten kokoontuminen Sysmässä klo 9.20. Vanhemmat järjestävät kyydit, kannattaa sopia kimppakyydeistä.

Su 31.1.

Sunnuntaina Flanelsin miehet matkaavat jo toista kertaa peräkkäin Killerille, jatkosarjan toiseen turnaukseen. Vastassa ovat coast to coast -ottelussa MultiAnts Multialta sekä Happee II. Miehiä on koetellut edellisturnauksen jäljiltä pieni loukkaantumis- ja sairasteluaalto, mutta ”Jipon” sanoin loput ukot ovatkin rautaa!

Harrastesarjat jatkuvat sunnuntaina myös Sysmässä vähintään kolmen ikäluokan voimin. F1-pojat pelaavat BB-88:a ja HaNMKY:tä vastaan klo 10 ja 10.30 alkavissa otteluissa. Kokoontuminen Sysmässä klo 9.20.

G1-pojat astelevat Sysmän peliareenalle klo 12.30, heillä vastassa ovat BB-88 ja KaPa. Paikalla Sysmässä tulee olla klo 12 mennessä.

Ensimmäistä kertaa pelitouhuissa ovat mukana myös H1-pojat ja -tytöt, jotka pelaavat ystävyysottelun ainakin BB-88:a vastaan klo 14.20 alkaen ja klo 14.40 KaPa:a vastaan (pelit 1 x 15 min). Kokoontuminen Joutsan liikuntahallin parkkipaikalla klo 13, Sysmässä klo 13.50 mennessä! [Aikataulua tarkennettu 29.1.]

Tärkeä huomio! G1-pojissa mukana olleet 2010 syntyneet pelaavat Sysmässä omassa ikäluokassaan, eli H1-ryhmässä. Tästä on informoitu maanantaina jaetussa tiedotteessa.

Tyttöjen osalta omaa tyttöjen peliä ei pelata, vaan tytöt sijoittuvat poikien joukkueisiin. Lisätiedot Maijulta. Viikolla 5 keskiviikkoharjoituksen sijaan on pelejä G1-poikien kanssa maanantaina 1.2.

Lisätiedot:
Joukkueenjohtajat / ryhmäkohtaiset ohjaajat (löytyvät nettisivuilta)