Saksan ristiretki on päättynyt – Suuronen palaa kotiin

Kuva: DJK Holzbüttgenin verkkosivut

Flanelsin miesten joukkue saa kaudelle 2019-2020 kansainvälisen tason vahvistuksen, kun hyökkääjä Ilari Suuronen palaa kokoonpanoon. Suuronen edusti usean kauden ajan saksalaista DJK Holzbüttgen -joukkuetta. Viime sesongilla Suurosen edustama DJK pelasi Bundesliigaa, eli Saksan mestaruussarjaa.

Siirron yksityiskohdista sovittiin kesällä ja kansainvälinen siirto sai sinetin 12. elokuuta 2019.

Suurosen paluu Flanelsin riveihin on monella tapaa merkittävä asia. Hänet nimitettiin jo aiemmin seuran hallitukseen ja mm. salibandytoiminnan vastuutehtäviin.

Pelaajana Ilari Suuronen on luonnollisesti merkittävä vahvistus miesten joukkueelle. Oikea käsi alhaalla pelaava Suuronen tuo tullessaan paitsi kansainvälisen tason näkemystä ja kehittämisideoita myös johtajuutta, ratkaisukykyä, pelintekokykyä ja vaihtoehtoja.

– Ilari tuo joukkueeseen taattua laatua pelillisesti, mutta myös joukkuehenkeen ja ilmapiiriin oiva piristys, näkee pelaaja-valmentaja Tatu Kiiski.

Joukkue vahvistuu myös Kiisken paluun myötä. Kiiski oli liki puolitoista kautta sivussa sitkeän alavartalovamman johdosta. Hän teki paluun kentille viime kauden päättäneessä ystävyysottelussa Saksassa.

Miesten edustusjoukkue avaa pre seasonin salibandyn Suomen Cupilla 31. elokuuta, jolloin 1. kierroksen turnaus pelataan Joutsassa.

Joukkueeseen on mahdollista liittyä vielä uutena pelaajana. Lisätietoja voi tiedustella Kiiskeltä tai Suuroselta.

Lisätiedot:

Tatu Kiiski
040 700 3406
tatu.kiiski(a)flanels.org