Saari ja Seppälä kapteenistoon

Flanelsin edustusjoukkueen kapteenistoon on nimetty poikkeuksellisesti kaikkiaan 4 henkilöä. Uusina niminä kapteenistoon nousevat tittelillä varakapteeni hyökkääjä Jussi Seppälä sekä puolustaja Antti Saari.

Joukkueen kapteenina jatkaa totuttuun tapaan keskushyökkääjä Arto Vainiomäki. Vesa Hurri jatkaa puolestaan varakapteenina. Edelliskausista poiketen varakapteenien numeroinnista on nyt luovuttu.

Seppälä omaa pitkän pelaajauran ja on edustanut mm. Tapanilan Erää, Luhangan Värettä sekä Bandy Boys -88:a. Saari puolestaan toimi Flanelsin 89-ikäluokan kapteenina kaikkien 4 pelatun sarjakauden ajan 2003-2007.

Kapteenistossa tuli paikka avoimeksi, kun Jaakko Åkman siirtyi kesällä lahtelaisen Sbandyn riveihin. Perinteisesti kapteenistolla on ollut suuri merkitys Flanelsin historiassa.

11 yhteistyökumppania

Flanelsin edustusjoukkue on julkistanut myös kaksivuotiset yhteistyösopimuksen kaikkiaan 11 yrityksen kanssa. Ko. sopimusten taloudellisia yksityiskohtia ei julkisteta, mutta yhteensä kyse on useista tuhansista euroista.

Yhteistyökumppanit näkyvät edustusjoukkueen uudessa peliasussa, josta löytyy ensimmäistä kertaa sekä koti- että vieraspaitaversiot.

Vanhoista, pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista jatkavat:
– Jurtti Pub, Tero Seppälä Oy
– Sydänpuuikkunat, Puusepänliike Tamminen Oy
– Liikennekoulu Huikko
– Discopalvelu Jukka Huikko

Uusina Flanelsin taustajoukkoihin liittyvät:
– Pihox Oy
– Oy Gustavsberg Ab
– Sika Finland Oy
– Joutsan Seutu Oy
– Sysmän Säästöpankki
– A. Reponen Oy
– Combitrans Oy

Yhteistyösopimusten myötä mahdollistuu salibandyn seuratyön pitkäjänteinen kehittäminen Joutsan seudulla.