Seuravaate.fi toimittaa Flanelsin seura- ja peliasut 2016-2019

Flanelsin uusi pelipaita näyttää tältä. Paita otetaan käyttöön asteittain kaudesta 2016-2017 alkaen.
Flanelsin uusi pelipaita näyttää tältä. Paita otetaan käyttöön asteittain kaudesta 2016-2017 alkaen.
Flanelsin uusien seura-asujen yläosa näyttää tältä. Uusi seura-asu tulee jo keväällä 2016 tilattavaksi.
Flanelsin uusien seura-asujen yläosa näyttää tältä. Uusi seura-asu tulee jo keväällä 2016 tilattavaksi.

Flanels ry:n hallitus on maanantaisessa kokouksessaan valinnut helsinkiläisen Seuravaate.fi:n seura- ja peliasujen tuottajaksi kausille 2016-2019. Samalla uusitaan niin seura- kuin peliasut uuteen mallistoon.

Asumerkkinä on Stanno, jonka pelipaitoja seura on käyttänyt jo useita vuosia. Stannon pelipaidat on todettu kestäviksi ja laadukkaiksi. Uutta on, että niin peli- kuin seura-asu ovat samaa Stannon Fiero -mallia, näin ollen ne ovat yhdennäköisiä.

Seura- ja peliasun valinnassa painotettiin erityisesti laatua sekä myös asujen soveltuvuutta naisille. Painotukset perustuivat jäsenistöltä tulleisiin toiveisiin. Pelipaidasta ja seura-asusta on saatavilla myös ns. naisten leikkaukset.

Seura-asua tulee tarjolle usealla materiaalivaihtoehdolla, mutta ulkoisesti ne näyttävät samalta. Myös näin voidaan täyttää jäsenistön mieltymykset, jotka mm. juuri materiaaleihin liittyen ovat hyvinkin erilaisia. Seura-asua voi tilata pelkästään joko ylä- tai alaosaa, tai eri kokoisia tai eri materiaalilla.

Seura-asut sovitetaan ja tilataan Pikkupuodissa

Flanels ry ja Erja Raittinen Oy ovat puolestaan sopineet järjestelystä, jossa Erja Raittinen Oy:n Joutsan Huttulan pihapiirissä sijaitseva Pikkupuoti tarjoaa jatkossa seura-asujen sovitus- ja tilauspalvelut. Seura-asutilaukset lähtevät liikkeestä eteenpäin aina määräajoin.

Uudet asut tilattavissa keväällä 2016 (ei vielä)

Uudet seura-asut ovat tilattavissa keväästä 2016 alkaen, myöhemmin ilmoitettavasta päivämäärästä alkaen. Asuja ei siis voi vielä tilata tai sovittaa. Nykyinen seura-asumallisto on saatavilla ainakin kausien 2016-2018 alkaen. Mallistoa saatetaan vielä myöhemmin täydentää.

Seuran peliasut uusitaan asteittain. Ensi kaudelle uudet peliasut tulevat ainakin miehille, m35:lle, naisille sekä E1-pojille. Peliasujen tilaukset ja sovitukset tehdään joukkuueenjohtajien johdolla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Pelipaitojen joukkuekohtaiset mainospaikat ovat parhaillaan myynnissä, lisätiedot joukkueenjohtajilta.

Lisätiedot:
Jukka Huikko
jukka.huikko(a)flanels.org