Purojärvi vahvistaa II joukkuetta

Laitahyökkääjä, joutsalainen opiskelija Joonas Purojärvi, 20, liittyy 4 tappiolla kautensa aloittaneen Flanels II -joukkueen vahvuuteen. Sopimuksen yksityiskohdista päästiin yksimielisyyteen tänään tiistaina.

Purojärvi lukeutuu ns. ”Tammen kultaiseen sukupolveen”, joka voitti useita aluemestaruusmitaleita juniori-ikäluokissa ja menestyi 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa. Hän muodosti laajasti pelätyn ykköskentän yhdessä Jaakko Åkmanin ja VP Pietilän kanssa tehden näiden rinnalla ”useita satoja” tehopisteitä.

Kaudelle 2004-2005 Purojärvi siirtyi muun B-ikäluokan mukana Flanelsin riveihin. Hän esiintyi B-junioreiden sarjaotteluissa, mutta myös muutamassa miesjoukkueen harjoituspelissä. 24 ottelussa syntyi tehot 13 maalia ja 28 tehopistettä. Viime kaudella Purojärvi piti salibandystä välivuoden.

– Ei me mitään erikoista tai ylivoimaista odoteta, mutta ennen kaikkea järkeä hyökkäyspeliin. Ei ne muutamat tehopisteetkään tosin pahitteeksi olisi, valaisee sopimusneuvotteluista vastannut Flanelsin Henry Suuronen.

– Tosi kiva päästä taas temmeltämään poikien kanssa kentälle, tiivistää Purojärvi itse.

Purojärveä ei nähdä vielä tulevan viikonlopun kotiturnauksessa. Debyyttiturnaus on 16.12., joka tosin sekin on Flanelsin kotiturnaus Sysmässä.