Positiivista pisteettömyydestä huolimatta

Miehet kävivät jälleen Keljonkankaalla metsästämässä pisteitä kovassa Keski-Suomen nelosdivarissa. Pisteitä ei tälläkään kertaan tullut, mutta nyt oltiin jo todella lähellä. Paljon positiivista päivästä jäi ja kelkka tulevaisuudessa pelit varmasti kääntyvät vielä toisin päin.

Ensimmäisessä pelissä Suolahden Urho toi vastaan kolme kentällistä nuoria ja nopeita pelaajia. Kaksi ensimmäistä erää oltiin ehkä hieman vaikeuksissa pelinopeuden suhteen. Kolmannessa erässä päästiin paremmin peliin kiinni ja noustiin kahdestikin maalin päähän. Vaan valitettavasti lähemmäs ei enää päästy ja loppulukemin 6-7 pisteet Suolahteen.

Ville Pesonen (edessä) pelasi erittäinen vahvasti koko päivän. Kuva Jonna Keihäsniemi

Toisessa pelissä Uuraisista Kuukka Gunners tuli paikalle kahdella kentällisellä, kuten joutsalaisetkin. Peli oli siinä mielessä toisinto edellisestä, että jälleen jättäydyttiin takamatkalle ja pikku hiljaa lähdettiin kirimään. Tällä kertaa ongelma ei ollut pelin nopeus, vaan ennemminkin klassisesti ei vaan laitettu paikoista sisään. Jälleen lopussa päästiin maalin päähän. Vastustajan tehdessä yhden vielä tyhjiin tuli loppulukemiksi 6-8. Eli tälläkin kertaa pisteet Jyväskylän pohjoispuolelle.

Ei ole syytä heittää kirvesta kaivoon tai painaa päätä pensaaseen. Peleistä jäi joka tapauksessa hyvät fiilikset ja on vain ajan kysymys, kun pisteiden tuloa ei enää voi estää.

Kokoonpano, molemmat pelit:

Kuurne – Suuronen – Vepsäläinen
Kiiski – Ollikainen/Laitinen(1. ottelussa kiertävä)

Röksä – Heinonen – Tapper
Enke – Pesonen

Kiertävä hyökkääjä Hurri (c)

Maalissa Virlander