Pitkäaikaispotilaat palaamassa takaisin rosteriin?

Flanelsin miehet ovat saamassa kovan luokan vahvistuksia. Pitkäaikaisloukissa olleiden Tatu Kiisken ja Vesa ”Petu” Hurrin paluu salibandykentille lähestyy. Kumpikin on pelannut oranssinutuissa pitkään n. piste per peli -tahtia.

Kiiski loukkaantui viime talvena B-poikien kotiturnauksessa Joutsassa. Vamman tarkka laatu ei heti selvinnyt ja se vaivasi lopulta kevään yli. Edes kesän täystauko ei tuonut heti ratkaisua. Lopulta syksyn kuvauksissa vamman todennäköinen syy selvisi.

Nyt Kiiski on saanut lääkäriltä luvan kuntouttaa ”keskivartaloa” ja kokeilla pelituntumaa. Paluun tarkka ajankohta on vielä avoin. Parhaassa tapauksessa Kiiski nähdään kentällä ehkä jo ennen joulua, todennäköisesti ehkä alkuvuodesta.

Rightiltä ampuva, puolustajan ja hyökkääjän paikkaa pelaava Vesa Hurri kävi läpi olkapääoperaation jo toissa kaudella. Hän teki paluun Suomen Cupiin syksyllä vuosi sitten, mutta pahaksi onneksi polvi meni sillä reissulla.

Hurri on harjoitellut varovasti miesten joukkueen matkassa jo jonkin aikaa. Hän tekee paluun todennäköisesti kotiturnauksessa 19.11.

– Kaikille pelipaikoille alkaa olla nyt jo useampia vaihtoehtoja, mikä on hyvä tilanne, sillä pitkällä tähtäimellä armeija ja opiskelu verottavat Joutsan tyyppisen paikkakunnan rosteria jatkuvasti. Molemmat pelaajat ovat tärkeitä myös joukkuehengen kannalta, kommentoidaan valmennusjohdosta.