Piste Saarijärveltä

Salibandyn 3. divisioona jatkui Flanelsin ykkösjoukkueen osalta lauantaina Saarijärvellä. TiPa:lle Flanels hävisi siellä niukasti 4-2. Kauden pistesaldo saatiin onneksi auki, kun kotijoukkue NiceBandyn kanssa oranssipaidat pelasivat 3-3-tasurin.

Tikkakosken Pallo ja Flanels pitivät pallohallintaa vuoroin ottelun 2 ensimmäistä erää sillä erotuksella, että TiPa tekaisi 4 maalia ja Flanels ei yhtään, vaikka paikat silläkin oli. Päätöserään Flanels tiivisti kahteen kentälliseen ja tulosta alkoi tulla: joukkue hallitsi pelinvirtausta ja kaventikin kahdesti. Tällä kertaa aika loppui kesken ja TiPa oli syytä tunnustaa paremmaksi.

NiceBandy-ottelussa avauserä oli tasainen, mutta 2 viimeistä Flanels-hallintaa. Perisynniksi tässäkin ottelussa nousi tehottomuus, vaikka maalipaikkoja saatiin parhaimmillaan luotua jopa useita per vaihto.

Ajoittaisen väkinäisenkin yrittämisen jälkeen joukkue sai kuitenkin ansaitsemansa palkinnon, kun joutsalaispakki Antti Saari ampui päätöserässä helpottavan 3-3-tasoituksen – yläpesään.

Positiivista turnauksessa oli, että Flanelsin puolustuspelisapluuna toimi tasaisesti. Vastustajien tekemistä 7 maalista 1 syntyi ylivoimalla, 3 omista kardinaalivirheistä ja loput ns. vastustajan tekemiä.

Hyvä puolustuspeli ei kuitenkaan riitä, jos tärkeimpiä, eli maalipisteitä ei synny. Kahden viikon kuluttua Tampereella onkin jo painetta myös kauden avausvoittojen suhteen.

Turnaustilastot

Ottelutulokset
Flanels – TiPa 2-4 (x-x, x-x, x-x)
NiceBandy – Flanels 3-3 (x-x, x-x, x-x)

Kokoonpano
Päivitetään myöh.

Ei kokoonpanossa
Weijo O., loukkaantunut – alavartalovamma
Jokinen J., loukkaantunut – akillesjännevamma
Suuronen H.., loukkaantunut – alaraajavamma

Jatko

Sarjakausi jatkuu 18.11. Tampereella. Tuolloin vastassa ovat Classic III (klo 13) ja Punakone (klo 16).