Pinna per peli -tahdille jatkoa

Flanelsin ykköstiimin piste per peli -tahti sai jatkoa sunnuntaina Jyväskylän Killerillä. Sarjan hännillä oleva, edelliskerralla suurinumeroisesti kaatunut O2 II pääsi yllättämään oranssinutut maalipistein 2-1. Sarjan kärkikastiin ja yllättäjiin lukeutuvat Toverit sen sijaan kaatui komeasti 9-4.

Kuten tällä kaudella on jo perinteeksi muodostunut, pelasi Flanels jälleen kaksi kovin erilaista ottelua. Puolustus- ja karvauspeli toimi molemmissa, ero syntyi hyökkäyspään viimeistelyssä.

O2 II vastaan Flanels hallitsi kyllä selkeästi kenttätapahtumia, mutta maalipaikoilla oli ongelmia: itseluottamusta olisi saanut olla hieman enemmän, samoin – jälleen – yksinkertaisia syötä-liiku-lauo-ratkaisuja. Ottelun ratkaisu nähtiin päätöserässä. Kun itse ei maaleja tee, niin kaveri iskee.. Avausminuuteilla 02 tuli tasoihin ja aivan loppuminuuteilla ylivoimalla 2-1-johtoon. Flanels yritti ilman maalivahtia, mutta tällä kertaa ei tasoitusta.

Ennen Toverit-ottelua joukkue piti pienen palaverin, sillä sen verran maissa pelaajisto oli niukan tappion jäljiltä. Kentällä näkyikin sitten sisua ja taistelua, ja kasettikin kesti erinomaisesti kaverin kuumentamisyritykset. Ilotulitus alkoi Ilpo Suurosen johdolla ja ilmeisesti kävi niin, että tehopisteille pääsi jokainen hyökkääjä.

Flanels I on pelannut sikäli erikoisen kauden, että se on saalistanut reippaitakin voittoja kärkitiimeistä, mutta kontannut sitten häntäpäätä vastaan. Potentiaalia olisi varmasti korkeammallekin, mutta nykyisellä 14 pisteen kertymällä joukkue on vain ”vahvasti keskikastissa”. Pelejä on pelaamatta 4, joten kaikki 8 pistettä kannattaa poimia plakkariin.

Turnaustilastot

Flanels – O2-Jkl II 1-2 (0-0, 1-0, 0-2)
Toverit – Flanels 4-9 (2-3, 1-4, 1-2)
Peliaika 3 x 15 min tehoton

Kokoonpano
II Kosonen H. 2+1
II Soilu P. 1+2
III Kiiski T. 1+1
I Suuronen I. 1+1
III Weijo O. 1+1
III Kärnä O. 0+2
I Tonteri A. 2+0, 2 min
II Seppälä J. (a) 1+0
III Heinonen N. 1+0
I Suuronen H. 0+1, 4 min
I Saari A. (a) 0+0
II Vainiomäki A. (c) 0+0
II Huikko P. 0+0
I Gyldén R. 2 min
III Hurri P. (a) 2 min
Onali J., mv. (mol. ottelut)
Sorsa S., mv. (viltti)

Ei kokoonpanossa
Heiska K., loukkaantunut – alavartalovamma
Tanttu T., terve

Jatko

Sarja jatkuu Joutsassa 14.3., jolloin vastassa ovat jyväskyläläinen Happee III ja Kiva Karstulasta.