Pesäpallon ennakkoilmoittautuminen

Kesän 2018 pesäpallotoiminnan ennakkoilmoittautuminen on käynnistynyt. Aikuisten ja uutena lasten pesäpallotoiminnalle on omat ilmoittautumisensa, joiden perusteella kartoitetaan mahdollisen toiminnan laajuutta.

Aikuisten pesäpallotoiminnan on tarkoitus jatkua vastaavana kuin kesällä 2017 (pelaamista sekä lyönti- ja heittomyllyjä, kerran viikossa). Käy tekemässä ennakkoilmoittautuminen täällä.

Uutena Flanels selvittää, löytyykö lasten ja nuorten pesäpallolle kysyntää ja kuinka monelle ryhmälle. Ryhmiä perustetaan, mikäli ennakkoilmoittautuneita on vähintään 20 henkeä. Lasten toiminta on harrastepesäpalloa kerran viikossa koostuen ohjatusta harjoittelusta ja pelaamisesta. Käy tekemässä ennakkoilmoittautuminen täällä. Maksutasoksi on arvioitu n. 40-50 euroa per lapsi.

Ryhmien perustamisesta yms. järjestelyistä tehdään ratkaisu huhtikuussa ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Ennakkoilmoittautuminen edellyttää, että olet rekisteröitynyt Flanels ry:n jäseneksi ja liittynyt pesäpallojaoston toimintaan. Huom. Ennakkoilmoittautuminen ei sido maksuihin eikä toimintaan, mutta ratkaisee ryhmien perustamisen. Kirjaudu MyClubiin / rekisteröidy jäseneksi