Pesäpallo käynnistyy ma 15.5. klo 19.30

Flanelsin pesäpallo käynnistyy aikuisille ja n. 15-vuotiaille (miehet, naiset, tytöt, pojat) ja sitä vanhemmille nuorille tarkoitetulla yhteisellä pelivuorolla maanantaina 15.5. klo 19.30 Joutsan tekonurmella.

Vuoro jatkuu n. elo-syyskuun taitteeseen saakka maanantaisin. Vuoron pituus on kävijämäärästä ja säästä riippuen 1,5-2 h, lopetus viimeistään klo 21.30. Tarkoituksena on vuoron aluksi ottaa hieman ns. lyöntimyllyä ja sitten pelata. Mikäli porukkaa on huikean paljon, niin sitten tuumitaan 1. kerran jälkeen, että miten toimitaan.

Sen verran pidetään säävarausta, että jos uhkana on rankkasade, niin silloin vuoroa ei ole. Pienellä tihkulla pyritään pelaamaan.

Koska kyse on uuden lajitoiminnan käynnistämisessä Flanels ry:ssä, ei ensimmäiseltä kaudelta peritä kausimaksuja. Kävijöiltä laskutetaan Flanelsin jäsenmaksu kaudelle 2017-2018, kunhan se kesällä pidettävässä vuosikokouksessa vahvistetaan.

Flanels on investoinut muutamaan uuteen mailaan sekä uusiin pesäpalloihin. Lisäksi pyrimme haalimaan lainattavaa välineistöä paikalle. Mikäli sinulla kuitenkin on oma räpylä tai muuta tarvittavaa varustusta, ota mukaan.

Vetäjiä etsitään

Pesäpallotoiminnnan pyörittämiseen etsitään vielä 1-2 toimijaa. Näiden seuratoimijoiden tehtävänä on lähinnä sopia keskenään siitä, että seuran varusteet ovat paikalla ja päätyvät paikalle myös seuraavilla kerroilla. Sisäistä viestintää varten perustetaan whatsup-ryhmä tai vastaava.

Yhteydet: Jukka Huikko, jukka.huikko(a)flanels.org

Tarvitsetko varusteita?

Jos tarvitset omia pesäpallovarusteita, on netissä useampiakin kauppapaikkoja. Ns. pesäpallopiireistä on suositeltu Haijaa.fi:n verkkokauppaa, jossa kutakuinkin yksi maamme parhaita valikoimia.