Pelaajauutisia

Hyökkääjä Jaakko Åkman on vahvistanut pelaavansa Flanelsin edustusjoukkueessa kaudella 2006-2007.

Åkman oli alkukaudesta mm. IC Akatemian ym. suurseurojen testattavana ja oli ilmeistä, että hän pelaa muussa joukkueessa alkavan kauden. Opiskelu- ym. järjestelyiden vuoksi hän päätyi kuitenkin jatkamaan oranssipaitojen riveissä kolmosdivaria.

Viime kaudella Åkman nakutti 25 ottelussa 19 maalia ja 33 tehopistettä ollen joukkueensa toiseksi tehokkain pelimies. Tämän kauden 6 harjoitusottelussa on puolestaan syntynyt 5 maalia ja 12 tehopistettä.

Alkukauden ajan try out -jaksolla ollut hartolalainen Jaakko Onali on puolestaan kiinnitetty edustusjoukkueen maalivahtikalustoon. Onali muodostaa torjuntakaksikon yhdessä Petri Tabellin kanssa.

Sen sijaan loukkaantumis- ja sairastelukierteen kanssa painiskelleen keskushyökkääjä Olli Kärnän huono onni jatkuu. Perjantaina kotitöissä saatu vakava alavartalovamma pitää Kärnän sivussa toistaiseksi määräämättömän ajan.

Edustusjoukkueen kokoonpano julkaistaan kokonaisuudessaan 18.10. ilmestyvässä paikallislehti Joutsan Seudun salibandyliitteessä.

Lisäksi Flanels on hakenut kaikkiaan kolmelle pelaajalle lupaa pelata seuran miesjoukkueissa. Muuttuneen ali-ikäisyyssäännön mukaan C-ikäinen pelaaja ei enää voi suoraan edustaa seuran aikuisjoukkuetta, vaan tähän tarvitaan poikkeuslupa.

Lupaa on haettu Flanelsin B-junioreissa pelaaville, mutta C-ikäluokkaan lukeutuville Jon Lahdelle, Riku Gyldénille ja Juuso Kokolle.