Palkitut 2009

Flanelsin 10-vuotisjuhlinnan yhteydessä on jaettu tukku palkintoja ja tunnustuksia.

Arto Vainiomäki ja Pekka Huikko on kutsuttu Flanels ry:n kunniajäseniksi. Perusteluina oli, että kaksikko on ollut perustamassa salibandytoimintaa ja ollut alusta asti mukana seuran vastuutehtävissä.

Kimmo Virtanen vastaanotti puolestaan kiertävän Charlie Trophyn. Se myönnetään vuosittain ansioista pelikentillä ja niiden ulkopuolelta. Virtanen on myös Flanelsin konkareita ja hänen ansiokseen voidaan laskea mm. miesten kakkosjoukkueen perustaminen.

Flanelsin tämän kauden yksi teema on ollut saada perheitä mukaan erityisesti junioritoimintaan. Tästä johtuen Flanels jakoi kaksi erityistunnustusta Sanna ja Petteri Oksasen sekä Johanna ja Juha Järvisen perheille.

MVP-tunnustukset

Kilpajoukkueiden pelaajistot äänestivät keskuudestaan seuraavat joukkueidensa arvokkaimmat pelaajat:

Pekka Soilu, Flanels I
Pekka Hahtala, Flanels II
Mia Reponen, Naiset
Tatu Kiiski, C93-pojat
Olli Malin, D95-pojat

Harrastejoukkueista valinnat tehtiin kävijöiden ja ohjaajien tekemien esitysten perusteella:

Petri Liukkonen, Äijäsähly
Tuula Solatie, Rouvasähly
Markus Nieminen, SB-koulu I
Eetu Oksanen, SB-koulu II

Tilastojen perusteella palkitut

Riikka Koskenniemi palkittiin Flanelsin parhaana maalivahtina. Hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa, 2,51, oli seuran paras.

Tatu Kiiski palkittiin seuran parhaana pistemiehenä, kaikki ottelut ja joukkueet laskien. Hän pelasi ykkösjoukkueessa ja C93-pojissa yhteensä 50 ottelua, joissa syntyi 31 maalia ja 53 tehopistettä.

Johanna Vilkman vei naisten maali- ja pistepörssin. Hänelle 22 ottelua, joissa 14 maalia ja 17 tehopistettä. Minna Niemi-Mara voitti syöttöpörssin. Hän keräsi 7 syöttöä 18 ottelussa.

Miesten ykkösjoukkueen maali- ja pistepörssin voitti Heikki Kosonen. ”Pappisen Kohonen” nakutti 22 ottelussa 19 maalia ja 28 tehopistettä. Syöttöpörssin vei 17 passilla Pekka Soilu, mihin tarvittiin 22 ottelua.

Kakkosjoukkueen maali- ja pistepörssin ykkönen oli Joonas Purojärvi. 16 ottelussa ”Purkka” teki 15 maalia ja 24 pistettä. Syöttöpörssin voitto jaettiin, sillä sekä Matti Juvonen että Teemu Sipiläinen saavuttivat 11 syöttöpaunaa.

93-poikain maali- ja pistepörssin kärki oli Tatu Kiiski, jolle tilastoista löytyy 30 ottelua, 27 maalia ja 42 tehopistettä. Syöttöpörssin ykkönen oli Joel Lahti, joka avitti 27 maalia 21 ottelussa.

95-pojissa syöttö- ja pistepörssin ykkönen oli Olli Malin. 17 ottelussa syntyi 42 tehopistettä, joista syöttöjä oli 26. Maalipörssin kuninkuus jaettiin 16 osumalla Malinin ja Santeri Saarisen kesken.